ZEYBEK GAZETESİ'DE GÖÇER AİLESİNE KATILDI

ZEYBEK GAZETESİ'DE GÖÇER AİLESİNE KATILDI
Muğla’nın merkez Menteşe ilçesinde bulunan vasıflı gazetelerden Gazete Zeybek yayın hayatını, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Gazetesi gibi Göçer ailesinin...

Muğla’nın merkez Menteşe ilçesinde bulunan vasıflı gazetelerden Gazete Zeybek yayın hayatını, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Gazetesi gibi Göçer ailesinin yönetiminde sürdürecek.

Sinem Karakaya

Menteşe’nin vasıflı gazetelerinden biri olan Gazete Zeybek, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Gazetesi gibi Göçer ailesine geçti. 1996 yılından günümüze kadar Muğla’da yayın yapan Muğla Gazetesi’ni 1 Şubat 2019 tarihinde bünyesine alan Göçer ailesi, 20 Temmuz 2020 tarihi itibari ile Muğla Haber Gazetesi’ni, 13 Ağustos 2020 tarihi itibariyle de Gazete Zeybek’i bünyesine kattı.

Özel haberleri, röportajları ve sahada çalışan ekibiyle Muğla basınında fark yaratan ve kamuoyunu tarafsız ve cesur gazetecilik ilkesi ile aydınlatan Muğla Gazetesi’nin yanına bir de Muğla Haber Gazetesi ile Gazete Zeybek’i ekleyen Göçer ailesi, gazeteleri Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Ltd. Şti. altında topladı.

Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Gazete Zeybek’in Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, basının etik ilkeleri doğrultusunda kamuoyunu her zaman doğru bilgilendirmeyi kendilerine şiar ettiklerini belirterek, zengin içerikli yayın ve doğru habercilik anlayışlarıyla Muğla basınında fark yaratmayı hedeflediklerini ifade etti.

Bu haber toplam 1255 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.