Zirve Dağcılık 2021 için toplandı

Zirve Dağcılık 2021 için toplandı
Fethiye Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Yönetim Kurulu, 2020 kış ve 2021 yılı yürüyüş faaliyetleri için toplandı. Ekim ayı itibariyle etkinliklerine...

Fethiye Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Yönetim Kurulu, 2020 kış ve 2021 yılı yürüyüş faaliyetleri için toplandı. Ekim ayı itibariyle etkinliklerine başlayacak olan Zirve Dağcılık, yürüyüşlerde hijyene dikkat ederek, Türkiye’nin en uzun yürüyüş yolu olan Karia Yolu’nda yürüyüş planladıklarını açıkladı.

Sinem Korkmaz

Çeşitli etkinlikleriyle adını oldukça sık duyuran Fethiye Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Yönetim Kurulu, 2020 kış ve 2021 yılı yürüyüş faaliyetleri için bir araya gelerek toplantı yaptı. Ekim ayı itibariyle etkinliklerine başlayacaklarını duyuran Zirve Dağcılık, Fethiye’den başlayarak Likya yolunun tamamı faaliyet içerisine aldı.

Zirve Dağcılık Doğa Sporları Kulübü, ayrıca 2021 yılında Türkiye’nin gözde yüksek dağları olan Aladağlar, Hasan dağ, Munzur, Erciyes dağına da lisanslı sporcuları ile birlikte tırmanış etkinlik yapacağını ve gerekli programın hazır olduğunu söyledi.

Doğaseverleri 2020-2021 faaliyetlerine katılmaya davet eden Zirve Dağcılık, “Önümüzdeki dönemde yapacağımız etkinlikleri planlamak için bir araya geldik. Pandemi sürecinde yapılacak yürüyüşlerde hijyen ve kontrollü olarak Ekim ayı itibari ile yürüyüşlerimize  ve eğitimlerimize devam edeceğiz. 2021 faaliyet yılında Fethiye’den başlanılarak Likya yolunun tamamı faaliyet içerisine alındı. Bunun yanında Türkiye’nin en uzun yürüyüş yolu olan Karia Yolu’nda programına dahil ettik. 2021 yılında sivil toplum örgütü olarak birçok projenin de hazırlayarak ilgili makamlara ilettik. Görüşmelerimizi yaptık faaliyete geçirmeye karar verdik. 2020-2021 yılında yapacak olan faaliyetlerimize doğaseverlerin katılımlarını bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 980 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.