Ziya Şahin, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti

Ziya Şahin, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti
Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Merkez Başkanı Ziya Şahin ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Duru, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.Vali Orhan Tavlı, Muğla Arı Yetiştiricileri...

Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Merkez Başkanı Ziya Şahin ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Duru, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

Vali Orhan Tavlı, Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Merkez Başkanı Ziya Şahin ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Duru ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın ve İlimizdeki diğer sektör temsilcilerinin  destekleriyle, İlimizde apiterapik ürün işleme merkezinin kurulması konusunda teknik ve altyapı açısından yol haritası değerlendirildi.

İlimizdeki bitkisel doğal ürünlerden yeni ilaç hammaddeleri üretmek üzere yerli ve yabancı yatırımcılar işbirliğinde geliştirilen projeler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Tavlı, Muğla’da bal üretiminin önemli bir geçim kaynağı olduğunu, Türkiye’nin çam balı üretiminin yaklaşık yüzde 80’inin Muğla’dan karşılandığını ve çam balı üretiminin ülke ekonomisi için büyük önem taşıdığını belirterek, Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Merkez Başkanı Ziya Şahin’e ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Duru’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 270 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.