12.12.2012 de saat 12.12’de evlendiler

12.12.2012 de saat 12.12’de evlendiler
Tüm dünyada ve Türkiye'de aylar öncesi başlayan 12.12.2012 çılgınlığı, Muğla'da da evlenmek isteyen çiftleri harekete geçirdi. Muğla kent merkezinde...

Tüm dünyada ve Türkiye'de aylar öncesi başlayan 12.12.2012 çılgınlığı, Muğla'da da evlenmek isteyen çiftleri harekete geçirdi. Muğla kent merkezinde 6, il genelinde ise 62 çift rakamların şans getireceğine inanarak, nikâhlarını 12.12.2012 tarihinde kıydırmak için belediye evlendirme dairelerine akın ettiler. Muğla kent merkezinde gün boyunca yapılması planlanan 6 nikahtan ilkini Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün saat 12.12 geçe kıyarak gerçekleştirdi.

Muğla’da 12.12.2012 çılgınlığına kapılan ve bu tarihte evlenmek için Muğla Belediyesi'ne müracaat eden Özge Öztürk ve Mustafa Akçay, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün’ün saat 12.12 geçe kıydığı nikahla dünya evine girdi.

Konakaltı Kültür Merkezi Nikah Salonunda gerçekleşen ve sade bir tören ile dünya evine girmeye tercih eden çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Çiftin bu mutluğu nikahı Belediye Başkanı Osman Gürün’ün kıyacağını öğrenmeleri ile bir kat daha arttırdı.

Genç çiftin nikahına katılan Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, “Bu çiftimizin bugün aldıkları nikah tarihlerini bugüne getirmeleri çok hesaplı kitaplı olmuş. Demek ki kendileri bundan sonra çok programlı aile olacaklar. Gelecekte ki çocuklarının doğum tarihini de ayarlayacaklardır. Hayatta hiçbir şey her zaman istediğimiz gibi olmuyor. Olması için öncelikle çok istememiz gerekiyor. Bu yüzden birlikte karar verip, birlikte yola devam ederseniz mutlu bir aile oluşursunuz. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.       

Konuşmaların ardından Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, genç çiftin nikahını davetliler ile şahitlerin huzurunda kıydı. Genç çifti kutlayan Gürün, evlilik cüzdanını Özge Öztürk’e verdi.  Nikah töreninin ardından tebrikleri kabul eden genç çift, “Bugünün özel bir tarih olmasını istiyorduk. 1.5 ay bu günü bekledik. Sevdiklerimizle birlikte bu mutluluğu yaşadık. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İl Genelinde 62 kişi evlendi

12.12.2012 çılgınlığı sadece kent merkezi değil il genelinde de yaşandı. 12 ilçesi bulunan Muğla’da il genelinde toplam 62 çift nikah tarihlerini 12.12.2012 olarak belirlerdi. Yapılan törenlerle çiftler bu özel günde dünya evine girdiler.

Bu haber toplam 524 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.