17 Yaşındaki Genç Evdeki Kanepeyi Ateşe Vererek Yangın Çıkardı
Edirne’nin Nişancıpaşa Mahallesi'nde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 17 yaşındaki E.Ö., evdeki kanepeyi ateşe vererek yangın çıkardı. Olayda E.Ö. ve babası N.B. dumandan etkilendi.
Yangın, Yıldız Köşk Sokak’taki bir apartmanın 5. katında meydana geldi. Dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine polis, itfaiye, AFAD, doğalgaz ve elektrik onarım ekipleri olay yerine sevk edildi.
İtfaiye ekipleri, apartmanın 5. katına merdivenle ulaşarak yangına müdahale etti ve kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Dumandan etkilenen baba N.B., ambulansta ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilirken, 17 yaşındaki E.Ö. de sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.