2 LİRAYA AYAKKABI BOYADI 7 BİN LİRAYA DOKUNMADI

2 LİRAYA AYAKKABI BOYADI 7 BİN LİRAYA DOKUNMADI
Muğla’da 2 liraya ayakkabı boyayan 35 yaşındaki Seçkin Kaya boya tezgahının yanında el çantası buldu. İçerisinde 7 bin lira nakit para ve kredi kartları...

Muğla’da 2 liraya ayakkabı boyayan 35 yaşındaki Seçkin Kaya boya tezgahının yanında el çantası buldu. İçerisinde 7 bin lira nakit para ve kredi kartları bulunan çantayı Seçkin Kaya polise götürdü. Polis tarafından bulunan çanta sahibi ayakkabı boyacısına 200 lira bahşiş verdi. Kaya “ Ben 7 bin lirayı bir yılda kazanmıyorum. Ben sadece insanlık görevimi yaptım” dedi.

Parayı karakola götürdü

Muğla Açık Pazar yerinde ayakkabı boyacılığı yapan Seçkin Kaya içerisinde 7 bin lira nakit para, kredi kartları ve nüfus cüzdanı olan bir el çantası buldu. Önceki gün kendisine ayakkabı boyatmak için gelen çanta sahibi, elindeki çantayı yere koydu. Çanta sahibi ayakkabısını boyattıktan sonra çantayı almadan uzaklaştı. Yerdeki çantayı fark eden ayakkabı boyacısı çantayı açtığında içinde 7 bin TL para, kredi kartları ve nüfus cüzdanı buldu.  Seçkin Kaya çantayı  Hamdi Bey Polis Karakoluna  tutanak karşılığı teslim etti.

200 lira bahşiş verdi

Hamdi Bey Polis Karakol amirliği ekipleri çanta içinde bulunan kimlikten yola çıkarak çantayı kaybeden vatandaşa ulaştı. Çanta sahibi para ve kredi kartlarının kaybolduğunu doğrulamasının ardından kaybolan eşyaları kendisine teslim edilirken, çantayı bulan ayakkabı boyacısına da 200 TL verdi.

Günde 20 lira kazanıyor

Geçimini ayakkabı boyacılığı yaparak sağlayan Seçkin Kaya 2 lira karşılığında ayakkabı boyuyor. Günlük kazancı ise 20 lira. Bir yılda 7 bin lira kazanmadığını söyleyen Seçkin Kaya “Ben insanlık görevimi yaptım. Çantada bulunan parayı bir yılda kazanmıyorum. 2 liraya ayakkabı boyuyorum.  Günde 20 lira kazanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 568 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.