20 yaşındaki genç iş kazasında hayatını kaybetti

20 yaşındaki genç iş kazasında hayatını kaybetti
Mermer fabrikasında çalışan Eray Güneşdoğdu (20) iş kazası sonucu hayatını kaybetti. Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir sosyal medyadan yaptığı...

Mermer fabrikasında çalışan Eray Güneşdoğdu (20) iş kazası sonucu hayatını kaybetti. Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Mermer sektörüne bir can daha verdik" dedi.

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde bir mermer firmasında çalışan 20 yaşındaki Eray Güneşdoğdu iş kazası sonucu hayatını kaybetti. Güneşdoğdu'nun ölümü yakınlarını yasa boğarken, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir sosyal medya hesabından hayatını kaybeden Eray için paylaşım yaptı.

Demir'in yaptığı paylaşım şu şekilde, "Mermer sektörüne bir can daha verdik. Bölgemiz mermer firmalarından Alpay Mermer Ocak işletmesi çalışanlarından Bozdoğan Haydere mahallesinde ikamet eden Eray Güneşdoğdu Geçirmiş olduğu iş kazası sonucu hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Eray Güneşdoğdu kardeşimize cenabı Allah'tan rahmet dilerken acılı ailesine ve Alpay Mermer ailesine başsağlığı diliyorum."

Bu haber toplam 3552 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.