2023 Vizyonuna Güçlü Türkiye

2023 Vizyonuna Güçlü Türkiye
1 Kasım sonuçları için Ak Partiye Kasım ayı uğurumu dersiniz, Recep Tayyip Erdoğan Türk Milletini iyi analiz etmiş mi dersiniz bilemem.Ama görünen tablo,...

1 Kasım sonuçları için Ak Partiye Kasım ayı uğurumu dersiniz, Recep Tayyip Erdoğan Türk Milletini iyi analiz etmiş mi dersiniz bilemem.

Ama görünen tablo, görünen fotoğraf Ak Partinin tartışmasız üstünlüğü. Her bölgede 1.parti her ilde de oyunu arttırmış durumda. Muğla’da Başta İl Başkanı Sn. İhsan Küreci ve ekibi, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Kadın Kolları İl Başkanı Armağan Mantaroğlu, Gençlik Kolları İl Başkanı Bünyamin Kurt ve ekibine tebrikler. Milletvekili adayları Sn.Özyer, Sn.Öztürk çok çalıştılar, polemiklere girmediler. Emeklerinin karşılığını aldılar.

1 Kasım akşamı parti il binasında olan coşku, mutluluk görülmeye değerdi.

İlde yapılan kutlamalarda Kadın Kolları İl Başkanı Armağan Mantaroğlunun mutluluktan ağlaması, emeklerinin karşılığını almış olmalarındandı.

Ak Parti Muğla’da oylarını artırdı. Başta Seydikemer’de % 53’lük, Kavaklıdere’de % 50, Köyceğiz’de % 39, Dalaman’da % 37, Ula, Yatağan’da % 32, Menteşe’de % 27 oy oranı ile başarıyı yakalamada önemli rol oynayan ilçeler. Bodrum yine aynı Bodrum % 18’i geçtiği görülmemiş, Datça yine % 18 ‘de. Buralarda ilgili il başkanlığının  yeni strateji belirlemesi, yeni yol haritası belirlemesi gerekmekte. Umarım Sayın İl Başkanı İhsan Küreci sonuçlara göre yeni kararlar alacaktır.

Ak Partinin gencine, kadınına/yaşlısına mütevazilik yakışır, mağrur olmak yakışır. Akşam kutlamalarda zaten bunu gösterdi.

Ak Parti birinci parti olması sebebiyle toplumun her kesimini, siyasi görüşüne, etnik kimliğine bakmadan, kucaklamalı. Muğla’da bu tavrın yerleşeceğine yürekten inanırım.

Kraldan çok kralcılar olmasın.

2023 vizyonuna; güçlü TÜRKİYE.

Bu haber toplam 536 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.