2023’e Bir Bakanla Gitmek

2023’e Bir Bakanla Gitmek
Seçimlerden hemen sonra kaleme aldığım yazımda “Muğla Kabineyi Bekliyor” Muğla’nın kabinede bir sandalyeye sahip olması gerektiğini belirtmiştim. Teşkilatlarında...

Seçimlerden hemen sonra kaleme aldığım yazımda “Muğla Kabineyi Bekliyor” Muğla’nın kabinede bir sandalyeye sahip olması gerektiğini belirtmiştim. Teşkilatlarında aynı görüş ve düşüncede olduğunu, bütün teşkilatların bunu seslendirdiğini görüyorum. Çok olumlu bir tutum.

Bir konuda hatırlatmakta yarar gördüğüm bir konu var. Oda şu:

2023 vizyonuna Muğla nasıl hazırlanacak?

Bunun sağlanması için Kabine’de Muğla’yı temsil edecek bir sandalyenin olması gerekir. Zaten Sn.Başbakan Dış İşleri Bakanlığı döneminde Muğla Kapalı Spor Salonunda yaptığı konuşmada Muğla’yı çok sevdiğini belirtti ve gerekirse Muğla’nın Bakanı olurum demişti. Yani o dönemde bunun sinyalini de vermişti.

Şimdi, sayın İl Başkanı İhsan Küreci başkanlığında ilçe başkanları, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ile birlikte Başbakandan randevu alarak taleplerini belirtmeliler.

Ancak bunu yaparken, talep edilen bakanlığın Muğla’ya ne kazandırdığı hakkında ellerinde dolu dosyalarla gitmeleri gerekmekte.

2023 vizyonuna Muğla nasıl girecek bütün aşamaları ile planlanmış, programlanmış projelerle gitmekte yarar görüyorum.

Tarımsal kalkınma unutulmadan Sn.Nihat Öztürk’ün de belirttiği gibi Turizm, sürdürülebilir temiz enerji, Eğitim ve Sağlık Hizmetleri  başlıklarının altları doldurulmalı.

Bu konularda görüşü, düşüncesi, akademik planlaması olan herkesten yararlanmak Muğla’nın ortak aklı.

Bu durum ile Ak Parti teşkilatlarının şu anki İl Başkanı ve yönetimlerinin tartışmasız üstünlüğü ve kalıcılığı sağlanacaktır.

Elimizi çabuk tutma vaktidir.

Zaman çok kıymetli.

Bu haber toplam 437 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.