3 Çocuk Babası Av Tüfeği ile Vurularak Öldürülmüştü: Yeni Gelişme Yaşandı 3 Çocuk Babası Av Tüfeği ile Vurularak Öldürülmüştü: Yeni Gelişme Yaşandı

Edinilen bilgilere göre olay, Haliliye ilçesi İpekyolu üzerinde bulunan bir otelde yaşandı. İddiaya göre, otelin 4’üncü katındaki odada konaklayan Umut Can H. (22), henüz bilinmeyen bir sebeple canına kıydı. Uzun bir süre haber alınamayan gencin odasına bakan otel çalışanları, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, gencin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ekipleri odada inceleme yaptı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından gencin cesedi, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: İHA