2B'ler halkın istediği gibi olacak

2B'ler halkın istediği gibi olacak
Muğla'da bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Muğla İl Kongresine katıldı. Muğla Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen ve tek adayın bulunduğu...

Muğla'da bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Muğla İl Kongresine katıldı. Muğla Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen ve tek adayın bulunduğu kongreye eşi ile birlikte katılan Bakan Davutoğlu partililer tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

Tıklım Tıklım dolan kongre salonunda partililere bir konuşma yapan Bakan Davutoğlu, Türkiye gündeminin yanı sıra yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Konuşması sık sık alkışlar eşliğinde kesilen Bakan Davutoğlu, son dönemlerde gündemden düşmeyen orman vasfını yitirmiş 2B arazileri ile ilgili olarak, "Muğla'da yüzde 70'lik ormanlık alan var. Muğla'nın 2B çerçevesinde hak ettiği yapılacaktır. Biz 2B'leri çok önemsiyoruz. Fiyatların yüksek olduğuyla ilgili söylentiler var. Biz bunu düzelteceğiz. Vatandaşın alabileceği uygun koşullara getireceğiz. Halkımızın bu konuda hassas olduğunu biliyoruz. 2B arazileri halkımızın istediği gibi yine halkımızın olacak. Türkiye genelinde olduğu gibi turizm önemli kentlerinden birisi olan Muğla'da da 2B arazileri ilk önce hak sahibi olan vatandaşlarımıza verilecek. Bu konuda herkesin içi rahat olsun" dedi.

12 ilçe belediyeyi istiyorum

Konuşmasında yapılacak yerel seçimlerede yer veren Bakan Davutoğlu, "Muğla'da ki belediyeleri Ak Parti anlayışı ile tanıştıracağız. Muğla önümüzdeki yerel seçimlere ilk defa büyükşehir olarak girecek. Sizlerden başta Muğla Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 12 ilçe belediyesini kazanmanızı istiyorum. Muğla'da ki tüm belediyeleri Ak Parti'nin belediyecilik anlayışı ile tanıştıralım. Bizler bu seçimlerde sürekli yanınızda olacağız ve sizleri yanlız bırakmayacağız" dedi.

Bakan Davutoğlu, konuşmasında il kongresinin gerçekleştiği kapalı spor salonunun Muğla'ya yetersiz geldiğini belirterek, Gençlikspor Genel Müdürlüğü ile görüştüğünü ve Muğla'ya yeni bir kapalı spor salonu yapılması konusunda adım attıklarını sözlerine ekledi. Bakan Davutoğlu konuşmasının ardından kongre salonundan ayrıldı

Bu haber toplam 534 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.