42 yıl sonra aynı kaderi paylaştılar

42 yıl sonra aynı kaderi paylaştılar
Muğla’nın Dalaman ilçesinde Bircan Şahin(37) 6 aylık bebeği Ayşe Şahin köprüden geçerken dengesini kaybetti ve Dalaman çayına düştü. Anne ve bebeğin...

Muğla’nın Dalaman ilçesinde Bircan Şahin(37) 6 aylık bebeği Ayşe Şahin köprüden geçerken dengesini kaybetti ve Dalaman çayına düştü. Anne ve bebeğin cesedi uzun aramalar sonrasında bulundu. Bircan Şahin’in kayınvalidesi Yüksel Şahin’in de 1970 yılında Fethiye’de oğluyla derede boğulduğu ortaya çıktı. Gelin, kaynana ve baba oğul aynı kaderi paylaştı.

Azgın sulara kapıldılar

Muğla’nın Dalaman ilçesine bağlı Gürleyik Köyü'nde, 6 aylık bebeği Ceylin Şahin'i bezle sırtına bağlayıp 40 gün önce kiraladıkları eve eşya taşırken, üstünden geçtiği ahşap köprüde dengesini kaybeden 37 yaşındaki Bircan Şahin, Çal Deresi'nin azgın sularına kapıldı. Gözü önünde eşi ve bebeğinin sulara kapılan Mehmet Şahin, önce bebeğinin cesedine ulaştı, eşinin cesedi ise5 kilometreuzaklıkta bulundu. Eşinin ve 6 aylık bebeğinin cesetlerini bulanan baba Mehmet Şahin sinir krizleri geçirdi. Olayın ardından çaydan çıkartılan cesetler Dalaman Devlet Hastanesine getirildi. Anne ile bebeğinin cesetleri morgda yan yana koyulurken, cesetlerin hastaneye gelişi sırasında yakınları sinir krizleri geçirdi. Savcının burada yaptığı ilk incelemenin ardından kesin ölüm nedenlerinin öğrenilmesi için anne Bircan Şahin ve bebeği Ceylin Şahin’in cesetleri Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Aynı kaderi paylaştılar

Bircan Şahin ve 6 aylık kızı Ayşe Şahin’in Dalaman çayında boğularak yaşamlarını yitirmeleri 40 yıl önce yaşanan başka bir dramla aynı olması kaderin böylesi dedirtti. 6 aylık bebeği ile yaşamını yitiren Bircan Şahin’in kayınvalidesi Yüksel Şahin 1970 yılında Fethiye’nin Fethiye’nin Güllükbaşı deresinden kamyonetle geçerken sel suyuna kapıldığı oğlu ile yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Gelin ve kaynana hem kendi yaşamlarını hem de çocuklarını kaybetti. Baba ve oğul ise hem eşlerini hem de çocuklarını kaybetti.

Bu haber toplam 467 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.