48 Gençlik Taraftarlar Derneği canlı yayını bastı

48 Gençlik Taraftarlar Derneği canlı yayını bastı
 MUHABİR
Muğla TV’de Gazeteci Cüneyt Erdan’ın hazırlayıp sunduğu Sportesi Programının Muğlaspor Sıtkı Koçman Tesislerinden gerçekleştirilen canlı yayınını basan taraftarlar Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan Muğlaspor’un Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyelerine plaket verdi.

Gazeteci Cüneyt Erdan’ın Muğla TV’de hazırlayıp sunduğu ve yıllardır Muğla’da bir klasik haline gelen Sportesi programı önceki gün aksam Muğlaspor Sıtkı Koçman Tesislerinden canlı olarak yayınlandı.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan Muğlaspor’un Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyelerinin konuk olduğu canlı yayının sürpriz konukları vardı.

Canlı yayın sırasında yayının yapıldığı odaya giren 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı ve yönetim kurulu üyeleri Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyelerine plaket verdiler.

Yaşanılan sürpriz sonrası çok mutlu olduklarını ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç, Muğlaspor’un şampiyonluğunda taraftarların çok büyük katkısı olduğunu ifade ederek 48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyelerine sürpriz nedeniyle teşekkür etti.

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.