Muğla’da PKK Operasyonu

Muğla’da PKK Operasyonu
Muğla’nın 5 ilçesinde terörle mücadele PKK ve KCK’ya yönelik  sabah saat 05.00 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel harekât polislerinin...

Muğla’nın 5 ilçesinde terörle mücadele PKK ve KCK’ya yönelik  sabah saat 05.00 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel harekât polislerinin de katıldığı operasyonda il genelinde 18 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda silahlar ve değişik dokümanların ele geçirildi öğrenildi. Muğla il genelinde PKK ve KCK’ya yönelik operasyonlar devam ediyor. Gözaltına alınan kişilerin turizm merkezlerinde eylem hazırlığı içerisinde oldukları öğrenildi.

Operasyonlar eş zamanlı yapıldı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri ve Özel Harekat polisleri Muğla merkez, Bodrum, Marmaris, Milas ve Datça ilçelerinde terör örgütü PKK ve KCK’ya yönelik operasyon başlattı. Eş zamanlı 5 ayrı ilçede başlatılan operasyonda Milas’ta 6, Menteşe’de 1, Datça’da 4, Marmaris’te 2 ve Bodrum’da 5 kişi gözaltına alındı.

Eylem hazırlığı içindelermiş

Muğla Terörle Mücadele ve Özel Harekat polislerinin PKK ve KCK’ya yönelik Muğla’da gerçekleştirdiği operasyonlarda göz altına alının 18 kişinin Marmaris ve Bodrum’da  ses getirecek eylemler için hazırlık yaptıkları öğrenildi. Muğla Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Müdürlüğümüzce PKK/KCK Terör Örgütü Gençlik Alan yapılanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 18 şahıs gözaltına alınmış ve yapılan aramalar neticesinde ele geçen örgütsel doküman ve malzemelere el konulmuş olup adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

Bu haber toplam 504 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.