5 yıldır dinmeyen gözyaşı

5 yıldır dinmeyen gözyaşı
Muğla’nın Ula İlçesine bağlı Yerkesik beldesinde yaşayan Mesut Balcı 5 yıl önce Bodrum’da insan kaçakçılığı olayına karıştı. Annesi Saniye...

Muğla’nın Ula İlçesine bağlı Yerkesik beldesinde yaşayan Mesut Balcı 5 yıl önce Bodrum’da insan kaçakçılığı olayına karıştı. Annesi Saniye Öztürk 5 yıldır oğlundan haber alamıyor. Tüm yetkili kurumlara başvurdu. Ancak oğlu sağlı ölümü hiçbir yanıt alamadı. Yıldır evlat acısı çeken annenin gözyaşları 5 yıldır hiç dinmedi.

Mesut Balcı Muğla’nın ula İlçesine bağlı Yerkesik beldesinde balıkçılıkla uğraşıyordu. Azerbeycan’lı bir kadınla tanıştı. Azeri kadınla birlikte insan kaçakçılığı işine girdi. Son olarak 5 yıl önce Bodrum’dan Yunanistan adalarına mültecileri götürürken ortadan kayboldu. Anne Saniye Öztürk “ oğlum 5 yıl önce Azeri bir kadınla tanıştı. Onunla birlikte mülteci kaçırmaya başladılar. Küçük bir balıkçı teknesi vardı. Kendisine defalarca bu işi yapmamasını söyledim. Ama söz dinletemedim. 3-4 defa bodrum taraflarından Yunan adalarına mülteci kaçırdılar. Her defasında eve yüklü miktarda parayla geliyordu. Son olarak 5 yıl önce yine mülteci geçirmek için Bodrum’a gitti. Ancak o günden beri kendisinden hiçbir şekilde haber alamadık. Bir ara tekne kazasında öldü dediler. Sonra mültecileri geçirirken Yunanistan’da polis tarafından yakalandı cezaevinde dediler. Gitmediğim yer çalmadığım kapı kalmadı. Ancak hiçbir sonuç alamadım. 5 yıldır gözüme uyku girmiyor” dedi.

Bu haber toplam 553 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.