50 LİRAYA AYRAN 68 LİRAYA LAHMACUN

50 LİRAYA AYRAN 68 LİRAYA LAHMACUN
Mustafa İNCİ- Muğla’nın Bodrum ilçesinde lahmacun ve ayran fiyatlarını duyan hayrete düşüyor. Bodrum Türkbükün’de bir lahmacun 68, bir bardak ayran...

Mustafa İNCİ- Muğla’nın Bodrum ilçesinde lahmacun ve ayran fiyatlarını duyan hayrete düşüyor. Bodrum Türkbükün’de bir lahmacun 68, bir bardak ayran 50 liradan satılıyor. İşletmede bir şişe şampanya ise 2 bin 500 liradan satılıyor. Turizimci esnaf ile bu fiyatların Bodrum turizmine büyük zarar verdiğini söylüyor.

2 bin 500 liraya şampanya

Türkiye’nin engözde turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum son günlerde Türkübükünde ünlü bir işletmetin fiyatları vatandaşı isyan etme noktasına getirdi. Türkbükündeki işletmede bir adet ayran 50 liraya, bir adet lahmacun 68 liradan satılıyor. İşletme sadece ayran ve lahmacunla gündeme gelmedi. Özel müşterilerine çiğ köfte servisi de yapan işletme çiğ köftenin yanında fiyatı 350 lira ile 2 bin 500 lira arasında değişen şampanya veriyor.

Esnafta bu fiyatlardan rahatsız

Türkübükünde ki işletmede yüksek fiyat tarafisinin uygulanmasına Bodrum’lu esnaflarda tepki gösterdi. Bodrum’lu esnaflar “ Turizçm sezonu kötü başladı. 9 günlük bayram tatili sayesinde biraz olsun yüzümüz güldü. Ancak bir takım işletmeler Bodrum turizmine gerçekten zarar veriyor. 50 liraya ayran, 68 liraya lahmacun satılmaz. Gazetelerde televizyonlarda Bodrum’da fiyatlar böyle diye haber yer alıyor. Bodrum çarşısında ayran 5 lira. Lahmacun 8 lira. Bodrum’a tatile gelecek olan vatandaşlar Türkbükündeki fiyatlara itibar etmesin” dediler.

Bu haber toplam 2265 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.