50 metrelik uçuruma uçtular

50 metrelik uçuruma uçtular
Muğla’nın Yılanlı mevkiinde Erşan Çömez(34) ve arkadaşı Özgür Aksa(33) kullandıkları araçla 50 metrelik uçuruma uçtu.10 takla atan araçtan yaralı...

Muğla’nın Yılanlı mevkiinde Erşan Çömez(34) ve arkadaşı Özgür Aksa(33) kullandıkları araçla 50 metrelik uçuruma uçtu.10 takla atan araçtan yaralı olarak çıkan Erşan Çömez 155 polis imdat hattını arayarak yardım istedi. Gece karanlıkta polis ve itfaiye ekipleri 2 saatlik arama sonrasında Erşan Çömez ve Özgür Aksa’ya ulaştı. Hastaneye kaldırılan Aksa’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

Alo 155’den yardım istedi

Muğla’da Yılanlı mevkii yolundan Muğla merkeze hareket halinde olan Erşan Çömez yönetimindeki 48 VG 813 plakalı otomobil rampa aşağı inerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yaklaşık50 metreuçuruma yuvarlanan ve 10 takla atan otomobil ağaçlara çarpması sonrası durabildi. Kaza saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Kaza sonrası hafif yaralanan Erşan Çömez, cep telefonundan 155 Polis İmdat'ı aradı. Erşan Çömez kaza yerini tarif polislere tam tarif edemediği için 112 Acil Servis, Polis ve gazeteciler yaklaşık yarım saat sarp yokuşta araç aradı. Polis, kaza yerini Erşan Çömez'i telefonla arayarak telefonunun ışığından kaza yerini tespit etti. Kaza yerinin tespit edilmesinin ardından olay yerine 112 Acil Servis ve Muğla Belediyesi AKS ekibini çağırdı. Dik yamaç ve mıcır olması nedeniyle kaza yerine önce AKS ekipleri ip ile aşağı indi. Yaralıların kurtarılması için 112 ekiplerinin kaza yerine inmesi için200 metreileriden yaralılara ancak ulaşabildi.

112 Acil Servis ekipleri kazada ağır yaralanan Özgür Aksa ve hafif yaralı Erşan Çömez'i olay yerinde ilk müdahalesini yaparken, Erşan Çömez'i Marmaris'te yaşayan yakınları sürekli telefonla aradı. Telefonda arayan yakınlarına 'Ben iyiyim. Merak etmeyin' diyen Çömez'in yakınları kaza hareket ettiklerini ve kazanın olduğu bölgeyi bulamadıklarını belirtirken, 112 Acil Servis hemşiresi bir taraftan tedavi etti, diğer taraftan da Erşan Çömez yakınlarına telefonla olay yerini bildirdi. Kaza yerinde ilk tedavileri yapılan Erşan Çömez ve ağır yaralı olan Özgür Aksa sedye ile ambulansa taşındı.

Bu haber toplam 514 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.