Şehit Celal Çambel İçin Lokma Döküldü

Şehit Celal Çambel İçin Lokma Döküldü
SİNEM KARAKAYA- Muğla’nın Menteşe ilçesinde Şehit Jandarma Onbaşı Celal Çambel’in ailesi ölümünün yıldönümü dolayısıyla lokma döktürdü.1985...

SİNEM KARAKAYA- Muğla’nın Menteşe ilçesinde Şehit Jandarma Onbaşı Celal Çambel’in ailesi ölümünün yıldönümü dolayısıyla lokma döktürdü.

1985 yılında Hakkâri Çukurova’da şehit olan Jandarma Onbaşı Celal Çambel’in 34. seneyi devriyesi Kurşunlu Cami Meydanı’nda gerçekleşti.

Şehit Celal Çambel İçin Lokma Döküldü

Lokma dağıtımına Muğla Valisi Esengül Civelek, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutanı Yusuf Kenan Topçu, Aile, Çalışma ve Sosyal  Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Gürcan Özdilek, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kazım Alsan, Şehit Celal Çambel’in ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Kurşunlu Cami Meydanı’nda gerçekleşen lokma dökümünde İlçe Müftüsü Mustafa Aydın Şehit Jandarma Onbaşı Celal Çambel ve Barış Pınarı Harekâtında şehit olan askerler için Yasin-i Şerif okudu.

Asker ve polislerin de katıldığı program Yasin-i Şerif okunmasının ardından lokma ve keşkek ikramı ile son buldu.

Bu haber toplam 701 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.