8 kişi tutuklandı

8 kişi tutuklandı
Muğla’nın Milas ilçesinde bir iş adamını silahla tehdit ettikten sonra çıplak görüntülerini çekerek şantaj yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan...

Muğla’nın Milas ilçesinde bir iş adamını silahla tehdit ettikten sonra çıplak görüntülerini çekerek şantaj yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan ve hakim karşısına çıkarılan 3’ü bayan 5’i üniversite öğrencisi olmak üzere 9 zanlıdan 8’i tutuklandı bir zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan ve ismi gizli tutulan işadamını çıplak görüntülerini çekerek 200 bin lira para talep eden 9 kişi ifadelerinin alınmasının ardından hakim karşısına çıkarıldı.

İddialara göre, Milas’ta yaşayan ve ismi gizli tutulan bir iş adamına arkadaşlık teklifi ile ulaşan Ö.İ, C.K, B.B, C.B, F.A, M.V.A, B.A, H.K. ve P.D. daha sonra ormanlık alanda işadamını önce darp edip daha silahla  tehdit ederek çıplak görüntülerini çekti. Zanlılar çektikleri görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmamak için işadamından 200 bin lira para talebinde bulundu. Bu talebi kabul eden işadamı zanlıların yanından para getirmek için ayrıldıktan sonra soluğu jandarmada aldı. Şikayet üzerine harekete geçen Muğla İl Jandarma Alay Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri özel bir ekip kurarak iş adamını tehdit eden kişilerin kimliklerini tespit etti ve eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon kapsamında 3’ü bayan 5’i üniversite öğrencisi olmak üzere 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Milas Adliyesi’nde gece saatlerine kadar Cumhuriyet Savcılığı’na ifade veren 9 zanlı tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan zanlılardan M.V.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Ö.İ, C.K, B.B, C.B, F.A, B.A, H.K. ve P.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 537 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.