96 MAHALLE MUHTARINA BÜYÜKŞEHİR YARDIMI

96 MAHALLE MUHTARINA BÜYÜKŞEHİR YARDIMI
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı ve Orhaniye Mahalle muhtarı Şükrü Arık’a Menteşe ve Ula’daki 96...

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı ve Orhaniye Mahalle muhtarı Şükrü Arık’a Menteşe ve Ula’daki 96 mahalle muhtarına verilmek üzere verilen malzemelerin dağıtımı devam ediyor. 

Muğla Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Şükrü Arık, Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere derneğe ulaştırılan 17 çeşit malzemeyi içeren yardım ve bilgisayarı bulunmayan muhtarlıklara malzemeleri teslim ettiklerini söyledi. Arık, “Derneğimiz üyesi muhtarlarımızın görevleri esnasında kullanabilecekleri malzemeler Büyükşehir Belediyesi tarafından bize teslim edildi. Kırtasiye başta olmak üzere 17 değişik malzemenin bulunduğu çantalar muhtarlarımıza veriliyor. Bunun yanında bazı mahalle muhtarlarımızın bilgisayar ihtiyaçları vardı. Bilgisayar ihtiyacı bulunan muhtarlarımızın bu eksikliklerini de gideriyoruz. Dernek olarak göreve geldiğimizde muhtarlarımızın çalışma standartlarını yükseltmek için gayret göstereceğimizi söyledik. Bu konuda bizlere yardımcı olan Menteşe ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 626 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.