Abide H.Nuriöncüer Huzurevi Yaptırma Ve Yaşatma Vakfı Yararına Gece Düzenlendi

Abide H.Nuriöncüer Huzurevi Yaptırma Ve Yaşatma Vakfı Yararına Gece Düzenlendi
Vakıf yararına düzenlenen geceye Muğla Valisi Amir Çiçeğin eşi Hülya Çiçek, Muğla Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandarın eşi Suzan Harmandar, Vakfın...

Vakıf yararına düzenlenen geceye Muğla Valisi Amir Çiçeğin eşi Hülya Çiçek, Muğla Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandarın eşi Suzan Harmandar, Vakfın Eski yönetim kurulu öyelesi Kadriye Gazezoğlu, Gül Zeybek,Mahmut Oğuz, Sevil Ulubay, Korumaya Muhtaç Çocuklara yardım derneği başkanı Nihal Gencel, Yönetim Kurulu Üyesi Muğla gazetesi İmtiyaz sahibi Zübeyda Fellahoğlu, Ayşe Gencel,  Aile Hekimi  Feza Günaydın ve Ekibi, Eski İş kadınlarından Zeliha Afyonlu, İşkadını Güler Erkan, Muğla YAYSAT bayi sorumlusu Pınar Canan Topuz, İnan Optik kurucusu Afet İnan ve bir çok davetli katıldı.

Dernek Balşkanı Hatice Güleç yaptığı açılış konuşmasında “gönüllük esasına dayanan bu hizmeti yürütmek için muğlalı kadınların desteklerini esirgemediklerini beni memnun etmiştir. Hepinize teşekkür ediyorum”dedi. Konuşmasının Ardından Muğla Valisi Amir Çiçeğin eşi Hülya Çiçek “Muğlada bukadar çok gönül elçisi kadının olması, muğlalı kadınların duyarlılığını toplumsal sorunlara hasasiyetini göstemektedir.” Sn. Cumhurbaşkanımız Erdoğanın eşi, hanım efendim Emine Erdoğan Muğla’da gönül elçisi kadınların nekadar olduğunu bilgi edinmek istediğinde 3 – 5 tane değil sayılamayacak kadar çok olduğunu ifade ettim”.Muğlalı kadınların duyarlılığından dolayı teşekkür edrim.

Bu haber toplam 863 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.