AÇIKLAMALARIYLA GÜNDEM OLAN OKUL MÜDÜRÜNDEN OLAY SÖZLER

AÇIKLAMALARIYLA GÜNDEM OLAN OKUL MÜDÜRÜNDEN OLAY SÖZLER
Daha önce AK Parti’den Muğla Milletvekili aday adayı olan ve açıklamaları ile hep gündem yaratan Dalaman Anaokulu Müdürü Uğur Akın Şahin, yine gündeme dair olay açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde okulda bir açılışta yaptığı konuşmada, “SÖZ MECLİSTEN DIŞARI MUĞLA’DAN İÇERİ. BİRÇOK KURDELE KESENDEN MEMLEKETİMİZE DAHA HAYIRLI İŞLER YAPTIKLARI ORTADADIR” diyerek serginin açılışını yardımcı hizmetler personeline yaptırmıştı.

Aynı Anaokulu Müdürü Şahin, bu seferde okulda kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde yine gündeme damga vuracak sözler sarfetti. Okul Müdürü Uğur Akın Şahin konuşmasında, “Cumhuriyete sahip çıkmak balon ile yolda yürümek değil, görev yetkileri içinde yapabileceği maksimum hizmeti yapmaktır. Balonla yürümekle cumhuriyet korunmaz” dedi.

Şahin törende yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “Bugün, hep birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümüne kavuşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Başta öğrencilerim olmak üzere Ülkemizin 81 vilayetindeki her bir insanımızın ve dünyanın dört bir köşesindeki milyonlarca vatandaşımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte İstiklal Harbimizi zaferle taçlandıran kahramanlarımızı, Büyük Millet Meclisi’nin vatanperver üyelerini rahmetle yâd ediyorum. Bağımsızlığımız uğrunda bir gül bahçesine girercesine toprağa düşen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum. Bundan 100 yıl önce ağır bedeller ödeyerek, çok zor şartlarda kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ni “muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmak” için kesintisiz bir mücadele içindeyiz. Son 20 yılda gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma devrimleriyle, sadece milli iradenin önündeki engelleri değil, vatandaşlarımız ile cumhuriyet arasında örülen kalın duvarlarda ortadan kalktı. Milli birlik, barış, istikrar, adalet, insani yardım, yatırım ve kalkınma, doğalgaz, enerji, savunma sanayi, ayrıca tarımdan turizme, ulaşımdan eğitim ve sağlığa her alanda kendimizle yarışıyor, başarı çıtamızı sürekli yukarı taşıyoruz. Bizler sizler hep beraber vatansever Türk milleti olarak el birliği ile inşa etmeye çalışırken, çalışıyor gibi yapan, yada çalışmayan vizyonsuz kişilerinde var olduğunu biliyoruz. Taş üstüne taş koymadan gelip geçen kişileri de artık muhatap kabul etmiyoruz. Cumhuriyete sahip çıkmak balon ile yolda yürümek değil, görev yetkileri içinde yapabileceği maksimum hizmeti yapmak ve sunmaktır. Balonla yürümekle cumhuriyet korunmaz. Selçuk Bayraktar gibi ilk milli insansız savaş uçağımız kızıl elmayı yaparak korunur. Üniversite sayısını 76 dan 208 e çıkararak korunur. Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmekte ve yüzyıllarca yaşatmakta kararlıyız. Milli ve manevi değerlerimiz temelinde maziden atiye köprü kurarak yükselteceğiz”

(HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 1006 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.