ACİL SERVİS SORUMLU HEMŞİRESİNDEN AK PARTİ’YE HAKARET İDDİASI

ACİL SERVİS SORUMLU HEMŞİRESİNDEN AK PARTİ’YE HAKARET İDDİASI
Muğla’da acil servis sorumlu hemşiresi A.A.’nın görev başında iken depremde enkaz altında kalarak, hayatını kaybeden AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş’ın vefat ettiği haberinin televizyondan yayınlandığı esnada AK Partiye ve AK Partililere hakaret ettiği iddia edildi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat Pazartesi günü saat 4.17'de 7,7; Elbistan ilçesinde saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde deprem olurken, Gaziantep'te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da hissedilen depremde toplam 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman’da meydana gelen depremde AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş da enkaz altında kalarak, hayatını kaybetti.

Taş’ın vefat ettiği haberinin televizyondan yayınlandığı esnada, Menteşe Devlet Hastanesi’nde görev başında olan acil servis sorumlu hemşiresi A.A. ‘nın, “Ölsün ne olacak, AK Partili değil mi?” diyerek tepki gösterdiği iddia edildi.

İddialara göre o esnada acilde bulunan vatandaşların hemşire A.A. ‘ya tepki göstererek, “AK Partili de olsa HDP’li de olsa sonuçta o da bir insan. Yanlış konuşuyorsunuz, ne olursa olsun ölmeyi haketmiyor” dediği, hemşire A.A. ‘nın ise, “AKP’li değil mi ölsün. Bunlar yüzünden başımıza geliyor her şey” şeklinde cevap verdiği iddialar arasında yer aldı.

Vatandaşların şikâyeti üzerine, Menteşe Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından başlatılan soruşturma neticesinde hemşire A.A. ‘nın Menteşe Devlet Hastanesi’ndeki görevinin sonlandırıldığı ve kadrosunun bulunduğu Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine geri döndüğü öğrenildi.

Görüşlerini almak için aradığımız hemşire A.A. söylemlerine yönelik böyle bir şeyin mümkün olmadığını dile getirerek, “Her şeyi, herkes söylediği için soruşturma açılıp, sonucu da beklenebiliyor” dedi.

Kaynak: (Muğla Postası)

Bu haber toplam 1507 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.