Aday adaylığını açıkladı

Aday adaylığını açıkladı
CHP’de Menteşe Belediye Başkan adaylığı için Orhan Çakır aday adaylığını açıkladı. Orhan Çakır adaylık açıklamasını Orgeneral Mustafa Muğla’lı...

CHP’de Menteşe Belediye Başkan adaylığı için Orhan Çakır aday adaylığını açıkladı. Orhan Çakır adaylık açıklamasını Orgeneral Mustafa Muğla’lı iş hanında yaptı. Çakır “ 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Sonra görevi Osman Gürün’e devrettim. Şimdi yeniden Menteşe Belediye Başkanlığı için aday adayı oldum” dedi.

CHP’de Menteşe Belediye Başkanlığı için adeta aday enflasyonu yaşanıyor. CHP’nin belediye başkan adayını ön seçim ile belirleyecek olması aday adayı sayının artmasına neden oldu. CHP’de Menteşe için Mehmet Altınay, Mustafa Şahin,Hilmi Giresun, Murat Gökalp, Baattin Gümüş  aday adaylığını açıklamıştı. Son olarak dün Orhan Çakır menteşe Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Orhan Çakır “ Kendimi anlatmama gerek yok. 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Şimdi nerede kalmıştık diye tekrar aday adayı oldum. Aday adayı olmam için parti tabanından ve Muğla halkından büyük baskı geldi. Partililerimin ve halkımın bu isteğini geri çeviremezdim. Sınırları büyümüş bir Menteşe Belediyesinde başkanlık yapmak için tekrar aday adayı oldum. 40 yıldır CHP’nin kalesi olan Muğla’nın bir 40 yıl daha CHP’li olması için aday oldum” dedi.

Bu haber toplam 500 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.