Ahmet Aras: “Bize oy vermezseniz hizmet gelmez” diyenlerden değiliz!

Ahmet Aras: “Bize oy vermezseniz hizmet gelmez” diyenlerden değiliz!
 MUHABİR
CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Menteşe SKM açılışında açıklamalar yaptı. Aras, “Bazılarının söylediği gibi “bize oy vermezseniz hizmet gelmez” diyenler gibi değil. Muğla’nın 13 ilçesine eşit hizmet götüreceğiz. Hiçbir ayrım gözetmeden herkesi oyuna talibiz.” Diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla Menteşe SKM açılışı ve Aday tanıtım törenini gerçekleştiriyor.

Açılışta açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “5 yıldır Bodrum’da Belediye Başkanlığı yürüttük. Çok önemli tecrübeler ve birikimler kazandık. Kazandığım tecrübe Muğla’yı yönetme açısından büyük bir birikim olacak. Osman Gürün’den devraldığımız bayrağı daha yukarı çıkacağız.” Dedi.

Ahmet Aras’ın açıklamaları şu şekilde;

“Bazılarının söylediği gibi “bize oy vermezseniz hizmet gelmez” diyenler gibi değil. Muğla’nın 13 ilçesine eşit hizmet götüreceğiz. Hiçbir ayrım gözetmeden herkesi oyuna talibiz. Biz halk çocuğuyuz. Bizim gemiciklerimiz yok. Biz yokluk ve yoksunluk ne demek biliriz. Muğla’ya hizmet ederken de bu anlayışla olacağız. İşçimizin, çiftçimizin sorunlarını biliyoruz. Muğla’nın hakkını kimseye yedirmeyiz. Belediye çalışanlarımızın haklarını koruyacağız. Muğla’nın tüm eksiklerini biliyoruz. Yolunda altyapısına kadar tüm sorunları çözecek birikimlere sahibiz. Bizler kimsenin başına efendi olmaya gelmedik. Aynı Atatürk gibi. Bizler fakirlerin, yoksulların yanına yoldaş olmaya geldik. Başkan ve efendi değil yoldaş olacağız.”

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.