Ak Gençlerden 28 Şubat Açıklaması

Ak Gençlerden 28 Şubat Açıklaması
HASAN TELLİ  _  _  AK Parti Gençlik Kolları 28 Şubat Post Modern darbesi ile ilgili olarak Sınırsızlık Meydanı’nda bir basın açıklaması düzenledi....

HASAN TELLİ  _  _  AK Parti Gençlik Kolları 28 Şubat Post Modern darbesi ile ilgili olarak Sınırsızlık Meydanı’nda bir basın açıklaması düzenledi. Sınırsızlık meydanında düzenlenen basın açıklamasına Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci Kadın Kolları Başkanı armağan Erol, Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Kurt, Gençlik Kolları üyeleri ve partililer katıldı. Grup adına basın açıklamasını AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Kurt yaptı. Kurt, “28 Şubat’ı kısaca tarif edecek olursak, ‘millete giydirilen dar gömlek kıpırdayamayacak kadar daraltılmıştır’ tarifi ve durumu anlatmaktadır. 28 Şubat toplumun bütün sosyal dokusuna kastetmiş, toplumsal barışı zedeleyen çirkin ve kirli bir operasyondur. Toplumumuzun derin yaralar aldığı, özgürlüklerimizin, inançlarımızın kısıtlandığı bir süreçtir” dedi.

Kurt açıklamasına şöyle devam etti: “28 Şubatı gerçekleştirenler kendilerini irtica karşıtları olarak meşrulaştırmıştı. Bu süreçte medya, üniversiteler ve yargı üyeleri irtica tehlikesine karşı brifinglere tabi tutuldu. Binlerce insan fişlendi. Etkileri bin yıl sürecek denilen 28 Şubat süreci uygulamaları birer birer yürürlükten kaldırılmış olmasına rağmen toplumun büyük bir kesiminde hasarlara yol açmıştır. Yapılan baskılar sonucunda aileler dağılmış, yuvalar yok olmuş, bir neslin eğitim öğretim hayatı sekteye uğramıştır. Demokrasiye darbe girişimlerinin her biri basiretli ve milletin gücünü arkasına alan Cumhurbaşkanımızın dik duruşu sayesinde bertaraf edildi. 28 Şubat ve daha niceleri tarihin karanlık sayfaları olarak kalmaya devam edecektir. Allah bu asil millete bir daha böyle bir süreci yaşatmasın diyor ak gençlik olarak bu süreci yaşatanları şiddetle kınıyoruz.” Basın açıklamasının ardından partililer olaysız bir şekilde dağıldı.

Bu haber toplam 560 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.