AK Gençlik Yatağan'dan Ankara ziyareti

AK Gençlik Yatağan'dan Ankara ziyareti
 MUHABİR
AK Parti Yatağan Gençlik Kolları Ankara ziyareti gerçekleştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısına katıldı, ardından bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler sonrasında açıklamalar da bulunan Yatağan Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Özen, "Ankara'da gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ve katıldığımız programlar biz gençlere verilen önemin bir göstergesidir. Ziyaretlerimizde bizlere destek veren başkanlarımıza ve millet vekillerimize şükranlarımızı iletiyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Muğla/Yatağan Gençlik Kolları, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Özen başkanlığında heyetin ilk ziyareti, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısı oldu. Grup toplantısına katılan gençlik kolları heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile de görüşme şansına erişti.

whatsapp-image-2024-05-19-at-16-03-47.jpeg

Heyet ardından Muğla Milletvekilleri Kadem Mete, Yakup Otgöz ve İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın ile de bir araya geldi.

whatsapp-image-2024-05-19-at-16-03-49.jpeg

AK Gençlik Yatağan heyetinin bir sonraki durağı ise AK Parti genel merkezi oldu. Heyet, Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve Gençlik Kolları Genel Başkanı İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan ile görüştü.

whatsapp-image-2024-05-19-at-16-03-48.jpeg

Heyet, sırasıyla Anıtkabir, Beştepe Cumhurbaşkanlığı,15 Temmuz Şehitler Anıtı, Millet Cami ve Millet Kütüphanesine ziyaretler de bulundu.

whatsapp-image-2024-05-19-at-16-03-51.jpeg

Gençlere verilen öneme dikkat çeken AK Parti Yatağan Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Özen, "Başkan Yardımcılarım ile Ankara da Gerçekleştirdiğimiz Ziyaretler ve Katıldığımız Programlar Biz Gençlere Verilen Önemin Bir Göstergesidir, Şahsım ve Başkan Yardımcılarım İçin Önemli Bir Deneyim, Kazanım Olan Bu Ziyaretlerimizde Bizlere Destek Veren Başkanlarımıza ve Millet Vekillerimize Şükranlarımızı İletiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.