AK Parti İl Başkanlığı yürütme kurulu belli oldu

AK Parti İl Başkanlığı yürütme kurulu belli oldu
Geçtiğimiz günlerde 4. olağan kongresini gerçekleştiren AK Parti İl Başkanlığı kongrenin ardından yönetim kurulu basına açık ilk yemeğini gerçekleştirdi....

Geçtiğimiz günlerde 4. olağan kongresini gerçekleştiren AK Parti İl Başkanlığı kongrenin ardından yönetim kurulu basına açık ilk yemeğini gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyeleri Regaip kandili nedeniyle düzenlenen yemekte bir araya gelirken, yeni oluşturulan yürütme kurulu ve görevleri belli oldu.

Muğla’da yaklaşan yerel seçimler öncesi gücüne güç katarak ilerleyen AK Parti Muğla İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği 4. olağan kongresinin ardından ilk defa basına açık düzenlenen yemekte, yeni yönetimiyle bir araya geldi. AK Parti Muğla Seçim İşleri Başkanlığı tarafından Regaip Kandili nedeniyle Muğla Üniversitesi Öğrenci Sarayın’da düzenlenen yemekte bir araya gelen yönetimi kurulu üyeleri yemekte bilgi ve görüş alışverişinde bulundular. AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ve yönetim kurulundan oluşan yemeğe basın mensupları da katıldı.

Gerçekleşen yemekte konuşan Seçim İşleri Başkanlığına İbahim Uğurlu, “Geçtiğimiz gün içerisinde gerçekleştirdiğimiz genel kurul sonrası yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya geldik. Yeni oluşan yönetim ile fikir alışverişinde bulunmak için düzenlediğimiz kongre yemeği ile bugün burada buluştuk” dedi.

Gerçekleşen yemeğin ardından yapılan yazılı açıklama ile belirlenen 12 birim başkanı, il başkan yardımcıları ve görevleri şu şekilde oluşuyor.

Başkan vekilliğine (Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı) Hasan Kadri AMRAĞ, Teşkilat Başkanlığına Şadi Pirci, Seçim İşleri Başkanlığına İbahim Uğurlu, Tanıtım ve Medya Başkanlığına Ali Yörük, Dış İlişkiler Başkanlığına Miraç Cin, Sosyal İşleri Başkanlığına Armağan Erol, Yerel Yönetimler Başkanlığına Erdoğan Ünal, Ekonomik İşler Başkanlığına Safa Altaş, Halkla İlişkiler Başkanlığına Ozan Balcı, Mali ve İdari İşler Başkanlığına Rafet Barutçu, Arge Başkanlığına Hüsrev San, İl Sekreterliğine Ahmet Soğancı.

Bu haber toplam 1375 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.