AK Parti Menteşe’den Aşure Etkinliği

AK Parti Menteşe’den Aşure Etkinliği
AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından Muharrem ayı nedeniyle İlçe Binası önünde aşure etkinliği düzenlendi. Etkinliğe AK Parti Menteşe İlçe...

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından Muharrem ayı nedeniyle İlçe Binası önünde aşure etkinliği düzenlendi. Etkinliğe AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, “Devletimize sahip çıkan, bu uğurda canını veren şehitlerimize rahmet diliyoruz. İnşallah 15 Temmuz ruhunu millet olarak Menteşe’de de yaşatmaya devam edeceğiz. AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı olarak, Muharrem ayı vesilesiyle bir hayır yapalım, aşuremizden vatandaşımıza tattıralım istedik. Ülkemizin en çok birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu zamanlardan geçiyoruz. Birliği beraberliği, kardeşliği arttıracak her türlü etkinliğin faydalı olacağını düşünüyoruz. Birliğimizi korumak, şehitlerimize borcumuzdur. Bu ayın ayrı bir önemi de var. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım. Menteşe’de her gün burada olduğu gibi her kesimden vatandaşımızla buluşuyoruz. Önceliğimiz vatanımızın esenliğe ulaşmasıdır. Devlet özelliğini kaybetmiş Suriye ve Irak’ta yaşananları görüyoruz. Türkiye mazlum milletler için adeta huzur denizi. Bunu devam ettirmemiz lazım” dedi.  Konuşmanın ardından etkinliğe katılanlarca 3 bin kişilik aşure dağıtımı yapıldı.

Bu haber toplam 872 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.