Ak Parti Milletvekili Öztürk Kavga Etmeyelim

Ak Parti Milletvekili Öztürk Kavga Etmeyelim
Mustafa İnci- Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk “ Muğla’ya yapılacak olan hizmetler için birlikte hareket etmeliyiz. Kavga etmeyelim. İlçe ilçe...

Mustafa İnci- Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk “ Muğla’ya yapılacak olan hizmetler için birlikte hareket etmeliyiz. Kavga etmeyelim. İlçe ilçe sorunları tespit ediyoruz.  Başbakanımız nasıl 78 milyonun başbakanıyla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Bey’de hemipimin belediye başkanıdır” dedi. Öztürk “ Muğla merkeze yapılacak olan ikinci etap TOKİ için Pazartesi ya da Salı görüşme yapacağız. Kavaklıdere’ye dördüncü etap, Yatağan’a ikinci etap TOKİ çalışmalarımız başladı” dedi.

Ankara’nın Büyüsüne Kapılmayacağım

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve İlçe Başkanı Erdoğan Ünal dün Muğla’da görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Muğla’ya yapılacak olan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Nihat Öztürk “ Muğla halkını temsilen Ankara’dayız. Seçim döneminde ne sözler verdiysek yerine getireceğiz. Ankara’nın büyüsüne kapılan vekillerden olmayacağım. Seçim sonrası tüm ilçelerimizi tek tek dolaşıyorum. Her ilçenin talebini dosya alarak alıyorum. Talepleri alırken insanlar hangi partili diye bakmıyoruz” dedi.

Turizm Bakanı Muğla’ya Gelecek

Milletvekili Nihat Öztürk “ Kültür ve Turizm Bakanımız ile görüştük. Ocak ayı içerisinde Muğla’ya gelecek. Fethiye’den Bodrum’a kadar her ilçenin sorunu yerinde konuşup çözüme kavuşturacağız. Projelerimizi hayata geçireceğiz. Sezon sonunda Kültür ve Turizm bakanımız Muğla’ya tekrar gelecek. Geçen süreçte Muğla turizmi için neler yapmışız. Neleri yapamamışız bunları değerlendireceğiz. Muğla turizmi ülke ekonomisine çok büyük katkı sağlıyor” dedi.

Osman Gürün Benimde Başkanım

Öztürk “ Nasıl Sayın Başbakanımız 78 milyonun başbakanı ise. Osman Bey’de 950 bin kişinin belediye başkanıdır. Osman Gürün benimde belediye başkanımımdır. Ben Marmaris’te yaşıyorum. Ali Acar benim de belediye başkanımdır. Muğla’ya yapılacak olan hizmetler konusunda hep birlikte hareket etmeliyiz. Kavga etmeyelim hizmet edelim” dedi.

TOKİ 2016 Yılında

Muğla Menteşe’ye yapılacak olan ikinci etap TOKİ ile ilgili açıklamalarda bulunan Nihat Öztürk “ Menteşe yapılacak olan ikinci etap TOKİ için Pazartesi ya da Salı günü görüşme yapacağız. 2016 yılı içerisinde ikinci etap TOKİ çalışmaları başlayacak. Menteşe’ye yapılacak TOKİ’nin ardından Marmaris, Bodrum ve Fethiye’de de TOKİ çalışmalarına başlanacak. Kavaklıdere’de dördüncü etap, Yatağan’da ise ikinci etap TOKİ çalışmalarımız başladı” dedi.

Bu haber toplam 472 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.