AK Parti Genel Merkez Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün başkanlığında Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Muğla İl Başkanı Haluk Laçin de katıldı.

Bodrum’un Sevilen İsmi Uçuruma Yuvarlanarak Hayatını Kaybetti
Bodrum’un Sevilen İsmi Uçuruma Yuvarlanarak Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 05 27 At 09.18.29

Genel değerlendirme gündemiyle yapılan toplantıda teşkilat çalışmaları, yerel saha gözlemleri ve dönemsel hedefler üzerine istişarelerde bulunuldu.

Whatsapp Image 2025 05 27 At 09.18.31

Toplantının ardından açıklama yapan İl Başkanı Haluk Laçin, "Türkiye Yüzyılı" vizyonuna ulaşmak adına önemli bir istişare gerçekleştirdiklerini belirterek, "Sahanın sesi ve milletin beklentileri doğrultusunda teşkilat yapılanmamızın verimliliğini artıracak adımları bilhassa masaya yatırdığımız toplantımızın ülkemiz, partimiz ve Muğla’mız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, teşkilatımızı sahanın sesiyle güçlendirmekte kararlıyız," dedi.

Muhabir: BERİL BAŞ