AK Parti STK Komisyonundan Anlamlı Kampanya

AK Parti STK Komisyonundan Anlamlı Kampanya
AK Parti İl Teşkilatı bünyesinde oluşturulan Sivil Toplum Kuruluşu Komisyonu Kan Bağışı Kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında komisyon üyeleri...

AK Parti İl Teşkilatı bünyesinde oluşturulan Sivil Toplum Kuruluşu Komisyonu Kan Bağışı Kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında komisyon üyeleri Kızılay Muğla Kan Bağış Merkezinde kan verdiler.  

Kızılay Muğla Kan Bağış Merkezinde gerçekleşen Kan Bağışı Kampanyasına Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Sivil Toplum Komisyonu Başkanı Hatice Güleç, İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan. Tanıtım ve Medya Başkanı Ali Yörük, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.

Ülke genelindeki kan ihtiyacını 2005 yılında Kızılay ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol sonrası sadece Kızılay’ın karşıladığını belirten AK Parti Sivil Toplum Kuruluşu Komisyon Başkanı Hatice Güleç, ‘Bizde Muğla AK Parti olarak hastalarımızın kan ihtiyacının karşılanması için gönüllü olarak kan bağışında bulunarak insanlık görevimizi yerine getiriyoruz. Bölgemizin deprem kuşağında olması, özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistin artması kan ihtiyacını daha da arttırıyor. 11 ayın sultanı Ramazan Ayının başlayacak olması da kan ihtiyacını arttırdı. Bizlerde destek olmak istedik ve komisyon üyelerimiz ve partililer ile kan bağışında bulunmak için geldik. Bundan sonra da bu tür kampanyalarımız devam edecek. Kızılay yetkilileri ve partililerimize çok teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

Kan bağışına katılan AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi’de kan bağışının çok kutsal olduğunu belirterek, ‘Hayat kurtarmak kadar güzel bir davranış yok. Bu nedenle kampanyaya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Kampanyaya üyeleri ile katılan İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Arslan’da partililere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 509 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.