AK Parti STK’dan gazetemize ziyaret

AK Parti STK’dan gazetemize ziyaret
Sivil Toplum Örgütleri’nin (STK) sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için oluşturulan AK Parti Muğla Sivil Toplum Kuruluşu Komisyonu STK’lara...

Sivil Toplum Örgütleri’nin (STK) sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için oluşturulan AK Parti Muğla Sivil Toplum Kuruluşu Komisyonu STK’lara olan ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti STK Komisyonu son ziyaretini Muğla’da bulunan medya kuruluşlarına gerçekleştirdi. AK Parti Muğla Sivil Toplum Kuruluşu Komisyon Başkanı Hatice Güleç öncülüğünde Muğla Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zübeyda Fellahoğlu’nu ziyaret eden ekip burada görüş alışverişinde bulundular.

AK Parti Muğla Sivil Toplum Kuruluşu Komisyon Başkanı Hatice Güleç, “Muğla’da STK yaptığımız ziyaretler ile bu kuruluşların sıkıntılarına çözüm aramaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimiz arasında Muğla’daki haberleri en hızlı bir şekilde kamuoyuna aktarmak için en çok çileyi çeken medya kuruluşlarına da nezaket ziyaretlerinde bulunmak istedik” şeklinde konuştu.

Uzun süre komisyon üyeleri ile birlikte fikir alışverişinde bulunan Muğla Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zübeyda Fellahoğlu, gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden dolayı Başkan Hatice Güleç ve üyelerine teşekkür etti.

Bu haber toplam 430 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.