Ak Parti üyeler 100 yıl ödeneğine hayır dedi

Ak Parti üyeler 100 yıl ödeneğine hayır dedi
Muğla İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kaplan, 100’üncü yıl kutlamaları çerçevesinde AK Partili il genel meclis üyelerinin ödenek ayırmak için ret kararı...

Muğla İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kaplan, 100’üncü yıl kutlamaları çerçevesinde AK Partili il genel meclis üyelerinin ödenek ayırmak için ret kararı kullandıklarını söyledi. CHP meclis üyeleri olarak 100’üncü yıl kutlamaları ve fuarda tanıtımlar için 700 bin TL ödenek kararına kabul oyu verdikleri ve kendileri sayesinde ödeneğin çıktığını söyledi.

Muğla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı binasında basın açıklaması yapan CHP Muğla İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kaplan, AK Parti Milletvekilleri ve meclis üyelerinin 100’üncü yıl için destek vermediklerini iddia etti.

Açıklamasında AK Parti Muğla Milletvekilleri Özden ve Boğa’ya ‘Hayali Bakan’ diye seslenen Kaplan, Ankara’dan genel bütçeden kaç kuruş ödenek ayrıldığını sordu.

İl genel meclisinde CHP’nin iktidar olduğunu vurgulayan Meclis Üyesi Kaplan, “Muğla’nın 100 yıl tanıtımı sizin aklınızda ve hayalinizde yokken, CHP grubu yüz yıl kutlamaları ve fuarlarda tanıtım için 700 bin TL ödenek ayrılarak Muğla’ya sahip çıkmıştır. Sayın Vekiller haberiniz var mı? Muğla’nın 100’üncü yıl tanıtımına ayrılan ödeneğe, AK Parti’nin yani sizin partinizin il genel meclis üyeleri, bütçe görüşmelerinde ödenek ayrılmasına ret oyu kullanmışlardır. Şimdi hangi siyasi ahlakla bu projeye sahip çıkıyorsunuz. CHP’nin ayırdığı tanıtım ödeneğiyle ilgili, İl Özel İdaresi üzerinden siyaset yapmak ve övünmek siyasi ve ahlaki değildir” dedi.

Bu haber toplam 486 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.