Ak partiden ziyaret

Ak partiden ziyaret
AK Parti Muğla Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Komisyon Başkanlığı üyeleri Muğla Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Muğla Şehit Aileleri...

AK Parti Muğla Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Komisyon Başkanlığı üyeleri Muğla Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Muğla Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz ile görüşen AK Parti STK Komisyonu Başkanlığı üyeleri başkanın sıkıntılarını dinlediler.

Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği’nin Muğla’da çok önemli bir STK olduklarını söyleyen AK Parti Muğla Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Komisyon Başkanı Hatice Güleç, “Bizim rahat uyumamızı sağlayan şehitlerimizin aileleri olarak sizler bizim için çok önemlisiniz. Şehitlerimize borçlarımızı ödememiz elbet zor, ancak sizlere destek olmak istiyoruz” dedi.

Çok sıkıntı çektiklerinin altını çizen Muğla Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz, “ Bugüne kadar buraya bir tek vali bir tek belediye başkanı yada başka biri gelmedi gelen şehit ailelimizin yakınları, bazı vatandaşlar ve bazı gazeteciler. Bizler burada zor durumdayız. Bizler kimseden maddi yardım istemiyoruz. Sadece derneğimizi yürütebileceğimiz bir yer istiyoruz. 30 üyemiz var ben hiç birinden aidat alamam bu yüzden de bu derneğin gelişmesi için kendi cebimden kirayı veriyorum. Artık zorlanıyorum başımızı sokacak bir yer istiyorum. Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneğine neden destek verilmiyor. Şuan bulunduğum yer belediyeye ait ve ben buraya her ay 300 tl kira veriyorum zorlanıyorum artık” diye konuştu.

Bu haber toplam 668 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.