AK PARTİ’Lİ TEPE PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ: “SORULARA DEMOKRATİK BİR CEVAP VEREMEZ DURUMA GELDİK”

AK PARTİ’Lİ TEPE PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ:  “SORULARA DEMOKRATİK BİR CEVAP VEREMEZ DURUMA GELDİK”
BERİTAN YÜCEL--AK Parti Menteşe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tepe, partisinden istifa etti. Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle istifa ettiğini söyleyen Tepe, “Sorulara demokratik bir cevap veremez duruma geldik” dedi.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde AK Parti yönetim kurulu üyesi Fatih Tepe, AK Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

Tepe yaptığı açıklamada “AK Partide bulunduğum süre içerisinde gerek yönetim, yöneticiler gerekse yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım hiçbiriyle bir sorunum olmadı. İstifa ettiğim günden beri hep aldığım telefonlarda şu sorularla karşılaştım; ‘yönetimle bir sorunum mu vardı?’ gibi. Gerçekten de Eray başkanla hiçbir sorunum olmadı” dedi.

İstifa nedeninin ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar olduğunu kaydeden Tepe, “İstifa etmemde ki sebep, şu anda içerisinde bulunduğumuz durum. Tarımdaki hayvancılıktaki genel anlamdaki ekonomik tablo. Cevap veremez duruma geldik. Biz demokrat bir kökenden geldik. Yaşımız küçük olsa da bizden büyük insanlarla oturup, konuşurken sordukları sorulara demokratik bir cevap veremez duruma geldik. Bunlarda beni rahatsız etti. Kendimde esnafım bizde piyasanın içerisindeyiz ülkenin sıkıntısını bizde yaşıyoruz. İstifa hakkımı tamamen tek başıma E-devlet üzerinden siyasi parti üyeliğinden istifa et butonunu tıklayarak sonlandırdım. Yıllardır parti içinde aktif olarak görev yaptığımdan çevremdekilerin bilmesi adına istifa kararımı da sosyal medya hesabımdan paylaştım. Görüşüm milliyetçi bir demokrat bir çizgide” şeklinde konuştu.

Öte yandan AK Parti Fethiye Belediye Meclis üyesi ve Eski Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi’nin de geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 3285 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum