Ak Partililer yemekte buluştu

Ak Partililer yemekte buluştu
Ak Parti Muğla Merkez ilçe Başkanlığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayında dalanışma yemeği düzenledi. Yaklaşık bin 500 kişinin...

Ak Parti Muğla Merkez ilçe Başkanlığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayında dalanışma yemeği düzenledi. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı yemekte Ak parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden “Muğla’yı değiştireceğiz. Muğla’yı Ak Parti’nin belediyevilik anlayışı ile tanıştıracağız” dedi.

Geceye katılım yüksekti

Ak parti Muğla Merkez İlçe Başkanlığı düzenlediği dayanışma yemeği ile 2014 yerel seçimlerinin startını verdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayında düzenlenen dayanışma yemeğine Ak parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, il genel meclisi üyeleri, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı Ak Parti Dayanışma yemeğine Muğla Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Muğla İl kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer, Muğla Çalışma ve İş kurumu Müdürü İlyas Sarıyerli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu Muğla SGK İl Müdürü Ayhan Dorum ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mansur Harmandar’da katıldı

Muğla’yı değiştireceğiz

Öğrenci sarayında gerçekleşen dayanışma yemeğinde milletvekili Yüksel Özden geceye katılan kerkesle tokalaşıp hatıra fotoğrafı çektirdi. Gecede konuşan Yüksel Özden "Bugüne kadar bu salon üst düzey yöneticilerimizle büyük kalabalıkları yakalamıştık.  Ama bu gün tek bir üst düzey yönetici olmadığı halde daha kalabalık olduk.  Muğla’yı değiştirmeye hazırız. Bunu bu salonda görüyorum. Ak Parti olarak Muğla’yı Ak Parti’nin belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız” dedi.

Bu defa olacak

Ak Parti Muğla Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çelebi “ Bu güne kadar partimizin çalışmalarına destek veren herkese teşekkür ediyorum. Biz bütün Muğla’yı aramıza aldık. Başta Menteşe Belediyesi olmak üzere Büyek Şehir Belediyesini de kazanacağız. Ak Parti olarak bu defa başaracağız” dedi.

Bu haber toplam 443 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.