Ak Partiyi yalanladı

Ak Partiyi yalanladı
AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi’nin belediye meclis üyelerine,  belediye komisyon toplantısında hakaret edildiği ve fiziki müdahalede...

AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi’nin belediye meclis üyelerine,  belediye komisyon toplantısında hakaret edildiği ve fiziki müdahalede bulundukları iddiasına CHP Muğla Belediye Meclis üyeleri yalanladı. Hiçbir şekilde AK Parti’li belediye meclis üyelerine hakaret ve fiziki bulunmadıklarını söyleyen CHP Belediye Meclis üyesi Hilmi Giresun, ‘böyle bir şey söz konusu olamaz. Ne komisyonda nede başka bir noktada buna izin vermeyiz’ dedi.

Kısa bir süre önce AK Parti Muğla Merkez İlçe binasında açıklama yapan ve AK Partili belediye meclis üyelerinin Belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri tarafından hakaret ve fiziki müdahalede bulunduğunu iddia eden AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi’nin açıklamalarına CHP Belediye Meclis Üyesi Hilme Giresun, yalanladı.

Muğla Belediyesi Komisyon toplantı odasında kamuoyuna bir açıklama yapan Meclis üyesi ve Denetim Komisyonu üyesi Hilmi Giresun, böyle bir olayın olmayacağını savunurken böyle olayların sadece mecliste değil normal hayatta olumlu yönde bakmadıklarını belirtti. Giresun, “Çıkan haberlerde doğrultusunda haklı ve yasal taleplerin engellendiği sözlü tacizde bulunulduğu daha sonra ise küfür edildiği iddia edilmektedir. Komisyonumuza yakıştırılan haksız ve mesnetsiz iddiaları esefle karşılamakta ve kabul etmemekteyiz. her şeyden önce hiçbir meclis üyemizin diğerinden üstünlüğünün ve ayrıcalığının olmadığının bilinmesini isteriz. Meclis ve denetim komisyonu üyemiz sayın Hamza Akercan, daha komisyonumuzun ilk toplantısında ön yargı ile hukuk ve demokratik davranış dışına çıkarak gelirle ile ilgilenmeyeceğini, toplantı saatlerini uymayacağını, komisyon kararlarını uymak ve katılmak zorunda olmadığını, tek başına istediği dosyaları incelemek istediğini bunun engellenmesi halinde diğer komisyon üyelerinin doğacak hukuki sonuçlara katlanmak zorunda kalacaklarını ısrarla söyleyerek, komisyon üyelerini ihtar ve tehdit etme cüretini göstererek komisyon çalışmalarını engellemeye çalışmıştır” dedi.

Bu haber toplam 536 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.