Akça’dan Bütçe Eleştirisi…

Akça’dan Bütçe Eleştirisi…
AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Gültekin Akça,  belediyenin2015 bütçesinin gerçekleşme oranını eleştirerek; “2015...

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Gültekin Akça,  belediyenin

2015 bütçesinin gerçekleşme oranını eleştirerek; “2015 gider bütçemizin yarı yarıya gerçekleştiğini görmekteyiz. Bu durum Muğla’ya 2015 yılında yapılmak istenen hizmetlerin yarısının yapılamadığı anlamına gelmektedir” diye ifade etti.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Gültekin Akça,  Büyükşehir Belediye bütçesiyle ilgili eleştirilerde bulundu.

Akça, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Ak Parti Muğla Büyükşehir Meclis grubu olarak mecliste Muğla’ya daha fazla hizmet gelmesi için katkıda bulunduk.  Ancak 2015 bütçesine baktığımızda bütçeye gider olarak konulan ve dolayısıyla Muğla’ya yatırım amaçlı konulan kalemlerin gerçekleşme oranının oldukça düşük olduğunu görmekteyiz.  Bütçeden yatırıma ayrılan kalemlerin gerçekleşme oranına bakıldığında bütçede 2015 yılında yapılması planlanmış bir çok hizmetin yapılamadığı görülüyor.”

Komşu İllerle Kıyasladı

Bütçenin gerçekleşme oranının Muğla’nın komşu illeriyle kıyaslayan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Gültekin Akça, şu tespitlerini paylaştı:

“Muğla Büyükşehir Belediye’sinin 2015 gider bütçesinin yarı yarıya gerçekleştiğini görmekteyiz. Bu durum Muğla’ya 2015 yılında yapılmak istenen hizmetlerin yarısının yapılamadığı anlamına gelmektedir. Temennimiz 2016 yılında bütçenin gider kaleminin %100 gerçekleşmesi ve tüm Muğla’ya adil hizmet götürülmesidir.

Biz bölgemizde yaşayanlara hizmetlerin ulaştırılmasında her kesimin adil davranması gerektiğine inanıyoruz.”

Bu haber toplam 486 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.