Akdeniz: Milletin iradesinden başka irade tanımıyoruz

Akdeniz: Milletin iradesinden başka irade tanımıyoruz
15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından açıklama yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz,...

15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından açıklama yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz, 15 Temmuz’da ülkenin önce karalığı, ardından ortaya konan inanç ile de aydınlığı yaşadığını açıkladı.

Akdeniz, MÜSİAD üyesi işadamları ile yaptığı açıklamada, “Artık 15 Temmuz, öznesi millet olan demokrasinin kazandığı bir gündür. Seçilmiş hükümeti yıkmaya yönelik teşebbüsler demokrasimizi katledecektir. Anti demokratik her türlü girişimin karşısında duruyoruz. Darbecileri lanetliyor, hükümetimizi destekliyor ve milletimizin iradesinden başka irade tanımıyoruz. Bu hain girişimin çökertilmesinin orta ve uzun vadede ülkemiz ekonomisine olumlu yansımalarının olacağı kanaatindeyiz. Çünkü iş dünyası huzur, güven ve istikrar ister. Şimdi paralel terör örgütü darbecilerinin hukukla yüzleşme ve milletin derin hafızasında mahkûm olma zamanıdır. Bu ihanet tezgâhını tasarlayan hainlerin hukuk çerçevesinde yargılanarak, en ağır ve caydırıcı cezaları almasını bekliyoruz. Mecliste siyasi partiler arasında takdir edilen bir yaklaşım varken, toplumda ayrımcılık yapılması teröristlerin amacına ulaşmasını sebep olur. Milli iradeyi korurken şehit düşen vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Gün birlik günüdür. Demokrasimize sahip çıkan necip milletimize, halkımıza kararlılığı ile cesaret veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız ile hükümetimize, darbe girişimine destek vermen ve karşı çıkan mücadele eden TSK mensuplarımıza, polisimize ve güvenlik güçlerimize, darbeye kalkışanlara tek bir ağızdan karşı çıkan siyasi partilerimize ve genel başkanlarına, STK’larımıza ve basınımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 617 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.