AKS Filo Kötekli’de

AKS Filo Kötekli’de
Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaklaşık 1,5 yıl önce kurulan AKS Filo Muğla’da bir çok yerel yönetime araç desteği veren AKS filo yeni şubesini Kötekli’de...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaklaşık 1,5 yıl önce kurulan AKS Filo Muğla’da bir çok yerel yönetime araç desteği veren AKS filo yeni şubesini Kötekli’de açıyor. AKS Filo işletmecisi Mert Can Akkaş “ Yeni şubemizi de üniversite öğrencilerinin yoğunlukta bulunduğu Kötekli’de açıyoruz” dedi. AKS Filo Şube Müdürü Cenker Dikmen “Kötekli’de yeni bir şube açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Havaalanlarında araç filosu

Muğla’da kurulalı 1,5 yıl olan AKS Filo araç sayısını her geçen gün artırıyor. Muğla’da bir çok yerel yönetime araç kiralayan firma İstanbul 2 Teli, 4’ünce Levent, Bursa, Mudanya, Bandırma, Bodrum Milas Havaalanı, Sabiha Gökcan Havaalanında anlaşmalı firmalar ile hizmet vermeye devam ediyor.

Yeni Şube Kötekli’de açılıyor

2 bin araçla rent a car hizmeti veren AKS Filo yeni şubesini Kötekli’de açıyor. Sıtkı Koçman Caddesi Dursun Altaş apartmanında hizmet verecek olan AKS Filo öğrencilere yönelik uygun fiyatlarla araç kiralayacak. AKS Filo İşletmecisi Mert Can Akkaş “ Muğla her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde binlerce öğrenci okuyor. Muğla gelişip büyürken bizde AKS filo olarak kendimizi yenileyip büyüyoruz. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde eğitim gören binlerce öğrenci kardeşimize uygun fiyatta araç kiralamak için Kötekli’de yeni şubemizi açmaya karar verdik. Yaklaşık 1,5 yıl içerisinde araç filomuzu genişlettik. Şuan havaalanları, yerel yönetimler dahil 2 bin araçla hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.

Şehit Ailelerine Ücretsiz Araç

Muğla’da şehit Aileleri araç kiralamak istediklerinde ya da araç istediklerinde AKS Filo şehit ailelerine ücretsiz araç veriyor. Eğer şehit aileleri talep ettikleri takdirde AKS Filo aracı şoförüyle birlikte gönderiyor. AKS Filo Şube Müdürü Cenker Dikmen “AKS Filo olarak Muğla’da tüm şehit ailelerine ücretsiz araç verme kararı aldık. Bir şehit ailemiz bizden araç kiralamaya geldiğinde kendisinden hiçbir ücret talep edilmeyecektir. Eğer şehit ailesi içerisinde araç kullanmayı bilen kimse yok ise araçla birlikte şoförümüzü de kendilerine tahsis edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 2963 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.