Aks Filo’dan Şehit Ailelerine Destek

Aks Filo’dan Şehit Ailelerine Destek
Şehit Ailelerimiz bizden araç kiralamak istediklerinde onlardan ücret almıyoruz. Aracı gönderirken de şoförümüzü de tahsis ediyoruz” dedi.220 Araçla...

Şehit Ailelerimiz bizden araç kiralamak istediklerinde onlardan ücret almıyoruz. Aracı gönderirken de şoförümüzü de tahsis ediyoruz” dedi.

220 Araçla Hizmet Veriyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaklaşık 10 ay önce kurulan AKS Filo 220 araçla rent a car hizmeti veriyor.  10 aylık süre içerisinde Muğla’nın en gözde rent a car firmasını haline gelen AKS Filo’nun tüm araçları araçlarının tamamı sıfır. AKS Filo Menteşe Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Yatağan, Milas, Ortaca, Köyceğiz  ve Marmaris Belediyelerine araç kiralıyor. AKS Filo sadece belediyelere değil İzmir Adnan Menderes, Milas Bodrum ve Dalaman Havalimanlarında anlaşmalı firmalar aracılığıyla da hizmet vermeye devam ediyor.

Şehit Ailelerine Ücretsiz Araç

Muğla AKS Filo Muğla il genelinde bir ilke imza attı. Muğla’da şehit Aileleri araç kiralamak istediklerinde ya da araç istediklerinde AKS Filo şehit ailelerine ücretsiz araç veriyor. Eğer şehit aileleri talep ettikleri takdirde AKS Filo aracı şoförüyle birlikte gönderiyor.  AKS Filo İşletmecisi Mert Can Akkaş “ AKS Filo olarak kurulalı yaklaşık 10 ay oldu. Muğla halkının yoğun ilgisi ve talebi doğrultusunda araç filomuzu genişlettik. Şuan için sıfır 220 aracımızla hizmet veriyoruz. Yıl sonuna kadar araç sayımızı 300’e çıkartmayı hedefliyoruz. AKS Filo olarak Muğla’da tüm şehit ailelerine ücretsiz araç verme kararı aldık. Bir şehit ailemiz bizden araç kiralamaya geldiğinde kendisinden hiçbir ücret talep edilmeyecektir. Eğer şehit ailesi içerisinde araç kullanmayı bilen kimse yok ise araçla birlikte şoförümüzü de kendilerine tahsis edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 2482 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.