“ Al dünya senin olsun” dedi

“ Al dünya senin olsun” dedi
Muğla’nın Datça ilçesinde temizlik işçisi Hüsnü Akyel(47) tarlada kendisini ağaca asarak intihar etti. Akyel’in cebinden çıkan notta “Bekir al dünya...

Muğla’nın Datça ilçesinde temizlik işçisi Hüsnü Akyel(47) tarlada kendisini ağaca asarak intihar etti. Akyel’in cebinden çıkan notta “Bekir al dünya senin olsun ben gidiyorum” notu çıktı. Polis ekipleri Bekir atlı kişinin bulunması için çalışma başlattı. Hüsnü Akyel’in miras tartışmasından dolayı intihar ettiği tahmin ediliyor.

Datça Devlet Hastanesinde temizlik işçisi olarak Hüsnü Akyel kendisine ait tarlada gece saat 02.30 sıralarında ağaca asılı olarak bulundu. Hüsnü Akyel önceki gün saat 17.30 sıralarında evinden çıktı. Gece geç saatlerde Hüsnü Akyel eve dönmeyince oğlu Yiğit Akyel polise haber verdi ve babasını aramaya başladı. Polis ekipleri gece saat 02.30 sıralarında Hüsnü Akyel’in cesedini Kargı Deresi Mevkiinde kendisine ait tarlada bir ağaca asılı olarak buldu. Hüsnü Akyel’in cebinden bir intihar notu çıktı. Notta “Ölümümden kimse sorumlu değil. Bekir al dünya senin olsun. Ben gidiyorum" yazılıydı. Hüsnü Akyel’in cesedi çalıştığı Datça Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri intihar notunda yazılı Bekir isimli kişiyi aramaya başladı. Hüsnü Akyel’in miras tartışması sonucunda intihar ettiği tahmin ediliyor.

Bu haber toplam 550 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.