Alban: Atatürk devrimlerine sahip çıkacağız

Alban: Atatürk devrimlerine sahip çıkacağız
CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’nda bir mesaj yayımladı.Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı...

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’nda bir mesaj yayımladı.Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban; Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu, fikirleri, düşünceleri ile zamanını, günümüzü ve geleceği aydınlatan ileri görüşlü devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78.yılında saygı, özlem ve gururla andıklarını, Atatürk’ün Türk Milleti’ne bırakmış olduğu devrimlere, özgürlüklere, cumhuriyete her zamankinden daha fazla sahip çıkarak onu ilelebet yaşatacaklarını söyledi.

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban; “Bir lider düşünün askeri dehasıyla vatan topraklarını işgale gelmiş güçlü orduları dize getirsin, Kuvayi Milliye ruhuyla doğusundan batısına bütün ulusu bir araya getirsin, umudun bittiği yerde umut olsun, gerçekleştirdiği devrimlerle sadece kendi halkına değil dünya devletlerine örnek olsun, 78 yıl önce söyledikleri, ileri görüşlülüğü ile günümüze, geleceğimize ışık olsun. Fikirlerini benimseyenlerin, devrimlerine, cumhuriyete sahip çıkanların, onu hep hatırlamak isteyenlerin imzasını vücutlarına, arabalarına attırdığı tek dünya lideri ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bugün saygı, özlem ve gururla anıyoruz.

“Atamızı İki Büyük Eseri Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisi ile İlelebet Yaşatacağız.”

Günümüzde Atatürk’ün kurduğu çağdaş ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nde ne yazık ki iç ve dış mihraklar tarafından kurucu değerlerimiz ile oynanmakta, ülkemiz belirsizliğe sürüklenmektedir. Atatürk’ün kazanımlarını, halk iradesini içine sindiremeyen, Türkiye’de bir rejim değişikliği ile tek ses olmaya çalışan siyasi mekanizma da buna alet olmaktadır. Atatürk’ün aydınlattığı yolda Kuvayi Milliye ruhuyla kurucu değerlerimize dönerek gün birlik olma günüdür. Güven ve umut, karanlık ve korkuyu yenecektir. Türkiye Cumhuriyeti, daima ileriye gidecektir. Bu düşünce ve duygularla aramızdan ayrılışının 78.yılında Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve gururla anıyor, onu iki büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisi ile ilelebet yaşatacağız.”dedi.

Bu haber toplam 782 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.