ALBAN HABERLERİ YALANLADI

ALBAN HABERLERİ YALANLADI
MUSTAFA İNCİ CHP Muğla il Başkanı Mürsel Alban Muğla’da bazı yerel gazetelerde ve internet sitelerinde çıkan ‘CHP delege seçimleri ve kongreleri...

MUSTAFA İNCİ CHP Muğla il Başkanı Mürsel Alban Muğla’da bazı yerel gazetelerde ve internet sitelerinde çıkan ‘CHP delege seçimleri ve kongreleri ertelendi’ haberlerini yalanladı. CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ‘ delege seçimlerimiz ve kongrelerimizin ertelendiği şeklindeki haberler yalandır. Delege seçimlerimiz başladı. Kongre sürecimizde her hangi bir değişiklik yok” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde delege seçimleri ile start alan kongre takviminin erken seçim nedeni ile iptal edildiği yönünde bazı yayın organlarında ve sosyal paylaşım platformlarında yayılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mürsel Alban CHP’de delege seçimleri ile başlayan kongre sürecinin iptal edildiği yönündeki haberleri yalanlayarak; “Genel Merkezimiz tarafından tüm Parti Teşkilatlarımızca belirlenen delege seçimleri ve devamında kongre takviminde her hangibir değişiklik söz konusu değildir. Tüm Partililerimiz kendilerine bildirilen seçim takvimine itibar ederek süreci çalıştırmalıdırlar. Partimizin yetkili organlarınca aksi yönde alınmış herhangi bir karar da bulunmamaktadır. Çıkan tüm bu haberler asılsızdır. Kongre sürecimizin tüm Partililerimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 519 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.