Alban Sert Konuştu

Alban Sert Konuştu
CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir’in hastane inşaatlarının gecikmesi ile ilgili açıklamalarına...

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir’in hastane inşaatlarının gecikmesi ile ilgili açıklamalarına Akp Muğla İl Başkanı’nın değil Sağlık Bakanı’nın veya Muğla milletvekillerinin cevap vermesi gerektiğini, Kadem Mete’nin de açıklamasında sağlık yatırımları ile ilgili tek kelimenin olmamasının düşündürücü olduğunu söyledi.

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban; “AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilimiz Prof.Dr. Nurettin Demir’in Ortaca Devlet Hastanesi inşaatında yaşanan gecikmeler ile ilgili açıklamalarına cevap vermeye çalışmış. Ancak açıklamasında sağlık yatırımları, hastane inşaatının ne zaman biteceği ile ilgili tek satır yok. Sağlıkla ilgili devrim niteliğinde yatırımlar yaptıklarından söz etmiş. Devrim, bir alanda, hızlı, köklü, nitelikli değişim anlamına gelen bir sözcük. Sağlık alanında hangi devrimleri yaptınız? Sadece binaları yapmak ki onu da yıllardır tamamlayamayan bir iktidardan bahsediyoruz. Ayrıca yurt dışından doktor getirmeyi düşünen, insanları özel hastanelere yönlendiren iktidarın il başkanı sağlıkta devrim yaptık diyor. Muğla’dan elde edilen vergiler ile Muğla’ya yapılacak olan yatırımlar devlet tarafından yapılır. Bunu biz yapıyoruz demek, partiye indirgemek Akp yöneticilerine yakışan bir davranıştır.

“2016 Yılında Büyükşehir Muğla genelinde 1000 KM Yol Yapıyor”

Akp Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 200 metre yolu tamamlayamadılar diye Büyükşehir Belediyesi’ni ve yerel yönetimleri suçlamış. Sadece 2016 yılında Büyükşehir Belediyesi Muğla genelinde 1000 km yol çalışması yapıyor. Bu rakam İl Özel idaresinin Muğla genelinde 5 yılda yaptığı yola eşit. İl Başkanı’nın bahsettiği Zihni Derin’deki yol çalışması da Büyükşehir Belediye’miz ve MUSKİ o yoldaki alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra yolların tekrar kazılmaması, kamu zararı oluşmaması için Telekom, AYDEM, doğalgaz firması Akmercan ile koordineli hareket ederek bu yolda çalışmalarını tamamlamasını istemiştir. Sayın il başkanı o yolda gece gündüz çalışan ekipleri il başkanlığına gittiğinde fark ediyordur. Ayrıca 200 metre ile 1000 kilometre arasındaki farkı sayın il başkanına anlatmamıza gerek yok diye düşünüyorum. Muğla’ya yapılan yatırımlar, hizmetler için teşekkür etmeyi bilmiyorsanız, yapıcı eleştiri yapamıyorsanız, en büyük erdem susmaktır.” dedi.

Bu haber toplam 885 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.