ALİ KINIK YATAĞAN’DA SAHNE ALDI

ALİ KINIK YATAĞAN’DA SAHNE ALDI
Yatağan Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali'nin dördüncü gününde, Türk müziğinin güçlü sesi Ali Kınık Yatağanlı dinleyicileriyle buluştu.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde, belediye tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali dolu dolu etkinliklerle geçiyor.

Çeşitli etkinliklerin ardından festivalin üçüncü gününde, son zamanların en ünlü arabest sanatçısı Bilal Sonses konser verirken, ferstivalin dördüncü gününde ise Türk müziğinin güçlü sesi Ali Kınık Yatağan’da sahne aldı.

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kaya, Belediye Meclisi Üyeleri, MHP İlçe Başkan Vekili Ilgın Cura, AK Parti Önceki Dönem İlçe Başkanı Ali Tekin ve hemşehrilerin katılımıyla gerçekleşen konserde, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve eşi Ümmühan Toksöz tarafından Ali Kınık'a çiçek ve plaket sunuldu.

MHP İlçe Yönetimi ve Belediye Meclisi Üyeleri tarafından da sevlen sanatçı Ali Kınık'a hediye sunuldu.

Hediye takdiminin ardından Ali Kınık, Yatağan halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Vatandaşlar, Kınık’a şarkılarıyla eşlik ederek doyasıya eğlendi.

HABER: GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 1213 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.