Alo amcaoğlu bomba var çabuk gel…

Alo amcaoğlu bomba var çabuk gel…
Muğla’da halk Pazar yerinde unutulan bir kadın çantası paniğe neden oldu. İçerisinde bomba olduğu şüphelenen çantanın Pazar yerinde insanların yoğun...

Muğla’da halk Pazar yerinde unutulan bir kadın çantası paniğe neden oldu. İçerisinde bomba olduğu şüphelenen çantanın Pazar yerinde insanların yoğun ilgisini çekti. Meraklı kalabalık her geçen dakika arttı. Bazı vatandaşlar cep telefonuyla akrabalarını arayarak “ alo amcaoğlu Pazar yerine gel çabuk bomba var” diyerek akrabalarını çağırdı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları yaptığı incelemenin ardından çantanın içerisinin boş olduğunu gördü.

Muğla kent merkezinde akşam saatlerinde bomba paniği yaşandı. Dün Muğla’nın halk pazarıydı. Pazar yerinde binlerce insan vardı. Bir telefon kulübesinin yanında ki çöp sepetine asılmış çanta insanların dikkatini çekti. Vatandaşlar hemen polisi aradı ve bomba ihbarında bulundu. Polis ekipleri şüpheli çantanın bulunduğu yeri güvenlik çemberi içerisine aldı. Bomba imha uzmanın gelmesi beklendi. Ancak bomba imha uzmanı Muğla’nın Milas ilçesine göreve gitmişti. Bomba imha uzmanın Muğla merkeze gelmesi bir saati buldu. Geçen bu süre içerisinde şüpheli çantanın bulunduğu bölgede insanlar birikmeye başladı. Bazı vatandaşlar cep telefonuyla şüpheli çantanın fotoğrafını çekti. Bazı vatandaşlar ise cep telefonuyla akrabalarını arayarak “ amcaoğlu çabuk Pazar yerine gel burada bomba var” diyerek akrabalarını çağırdı. Şüpheli çantanın bulunduğu yere daha sonra bomba imha uzmanı geldi. Bomba imha uzmanı bomba kıyafetlerini giyerek şüpheli çantanın yanına gitti. Ancak çantanın ağzı açık ve içinin boş olduğunu gördü.

Bu haber toplam 649 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.