Alper: Menderes’ten elinizi çekin

Alper: Menderes’ten elinizi çekin
MUSTAFA İNCİ-  Demokrat Parti Muğla İl Başkanı Zekai Alper “ Buradan AKP İl Başkanlığına ve AKP hükümetine sesleniyorum.  Menderes ve Özallı resimlerle...

MUSTAFA İNCİ-  Demokrat Parti Muğla İl Başkanı Zekai Alper “ Buradan AKP İl Başkanlığına ve AKP hükümetine sesleniyorum.  Menderes ve Özallı resimlerle kendilerine geçmiş yaratmaya çalışanlar, işlerine geldiğinde bizden önce bu ülkede hiç bir şey yapılmamış diyebilmektedirler Menderesin üzerinden elinizi çekin” dedi.

Demokrat Parti Muğla İl Başkanı Zekai Alper gündeme iliştin basın toplantısı düzenledi. Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda Alper “ Düşüncemiz odur ki; Gezi parkı ve gezi parkına destek eylemleri 3-5 ağacın sökülmesinden dolayı değildir. AKP hükümetinin yıllardır sürdürdüğü ben yaptım oldu türündeki baskıcı tavırlarına karşı toplumun Demokrasi, İnsan Hakları ve Özgürlük talebidir. Demokrasi bir kurumlar ve kurallar rejimidir. Demokrasinin olmazsa olmazları katılımcılık,  çoğulculuk ve hukuktur. AKP’nin üstelik ileri dediği demokrasi ise, tek adam idaresi, baskı altında bir Hukuk ve halk iradesi dediği çoğunlukçuluktur. Oysa işleyen demokrasilerde hukuk tam bağımsız olup, azınlığın hakları tam koruma altındadır. AKP iktidarının özellilikle Sayın Başbakanın aykırı fikirlere ve eleştirilere tahammülü yoktur” dedi.

Alper “ AKP Hükümeti 10 yıllık icraat ve söylemlerinin altında aranması gerektiği kanaatindeyiz. Bunlar nelerdir diye soracak olursanız, özetle şunlardır; Hak arayan çiftçiye Haydi, Ananı da al git dediniz! Şehitler geldiğinde askerlik yan gelip yatma yeri değildir dediniz! Öcalan’a Sayın, şehitlere kelle dediniz! Milletin yatak odasını dizayn etmeye kalkıştınız. Kindar ve Dindar gençlik özleminizi açıkça Haykırdınız! 23 Nisan’ı, 19 Mayıs’ı, 29 Ekim’i ve 10 Kasım’ı yasakladınız Açılım adı altında Ülkemizi bölünme noktasına getirdiniz” dedi.

Demokrat Parti Muğla il Başkanı Alper “Menderes ve Özallı resimlerle kendilerine geçmiş yaratmaya çalışanlar, işlerine geldiğinde bizden önce bu ülkede hiç bir şey yapılmamış diyebilmektedirler. Asıl olan fikirlerdir, icraatlardır. Bayar, Menderes, Demirel ve Özal misyonun sahibi Demokrat Partidir ve dimdik ayaktadır” dedi.

Bu haber toplam 693 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.