ALPER TONGUÇ YATAĞAN YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ OLDU

ALPER TONGUÇ YATAĞAN YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ  OLDU
 MUHABİR
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Kerim Bender müdürlük görevinden kendi isteğiyle ayrıldı. Yatağan Meslek Yüksekokulunun yeni müdürü Prof. Dr. Alper Tonguç oldu.

Yatağan Meslek Yüksekokulunun yeni müdürü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Alper Tonguç oldu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Kerim Bender müdürlük görevinden kendi isteği ile ayrıldı. Ancak Akademisyen olarak görevine devam edecek.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Yatağan Meslek Yüksek Okulu’nun (YMYO) Müdürü Kerim Bender’den boşalan makama, Prof. Dr. Alper Tonguç atandığı ve Kerim Bender’in yine aynı okulda akademisyen olarak devam edeceği öğrenildi.

Yaklaşık 20 yıldır Yatağan Meslek Yüksekokulu’nda Müdür yardımcılığı, müdür vekilliği ve Müdürlük görevlerini üstlenen ve Yatağan halkı tarafından sevilip sayılan Kerim Bender’e, Yatağan Meslek Yüksekokulunun yeni müdürü Prof. Dr. Alper Tonguç, teşekkür etti.

Prof. Dr. Alper Tonguç, evli iki çocuk babası.

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.